Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semicím v Opočnici skvělý závěr zdaleka nestačil


0

Většina fanoušků v ExpertTipu považovala za favorita utkání Opočnici, ačkoli náš expert pro 19. kolo, městecký stoper Jaroslav Blažek, věřil v remízu. Tento tip mu skutečně nevyšel a pravdu měla většina - Opočnice svého soupeře přejela 5:1!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počasí fotbalu příliš nepřálo. Nejen že kvůli němu přišlo sotva čtyřicet nejvěrnějších diváků, ale i hřiště bylo samé bahno. Nedobrá hrací plocha pohlednému fotbalu příliš nesvědčila, ale techničtí hosté započali utkání dobře a ukazovali, proč jsou v popředí tabulky. Domácí mužstvo, na domácím hřišti jedno z nejnebezpěčnějších v soutěži, s nimi dokazalo držet krok, a tak diváci mohli vidět mnoho soubojů a šance na obou stranách. Poměr sil se výrazněji změnil po dvaceti minutách hry, kdy už míč více drželi domácí a dokázali se uklidnit v defenzivní fázi.
Pečlivě tak zakládali protiútoky od svých zadních řad a ke konci první půle se dočkali dvou branek v rychlém sledu. Nejprve se prosadil Jakub Potůček a následně se blýskl gólem do šatny defenzivněji laděný Jaroslav Mašinda. Opočnice tak v poločase držela dvoubrankové vedení a měla dobré šance na zisk tří bodů.

 

Semice zabraly příliš pozdě

Ve druhé půli domácí mužstvo pokračovalo v podávání dobrého kolektivního výkonu. Hráči si nesobecky přihrávali, podporovali se a nadále tlačili soupeře do defenzívy. Semice se tak ještě ani nezmohly na pořádnou akci a Petr Málek už lovil míč ze sítě potřetí. Prostřelil ho útočník Jan Košvanec a ihned po vstřelení branky přepustil místo na hřišti Michalu Mazáčovi.
Brzy přišla i druhá branka Jakuba Potůčka a na 5:0 dával Jan Rychlík, který prošel celou semickou obranou, položil si brankáře a z velkého úhlu se trefil do vzdálenějšího horního rohu. Hosté však na nic nerezignovali a hned po několika desítkách vteřin zaznamenal jejich první branku záložník David Houška. A Semice najednou zabraly!
Opočnice se rázem ocitla pod velkým tlakem, když hosté nečekaně předvedli úctyhodný závěr zápasu. Dali do něj všechny síly a pokusili se o "nemožné." Nepodařilo se jim to jen zásluhou brankáře Václava Košvance, který chytil pět jasných gólovek a stal se hráčem utkání.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Ze začátku zápasu jsme měli s aktivními a technickými hosty problémy, ale dostali jsme se do zápasu a dali jsme dokonce pět branek. Soupeř se ke konci neuvěřitelně rozjel a nebýt našeho brankáře, Semice mohly zápas snad i otočit. Jsem rád za dobrý kolektivní výkon i tři body. Rozhodčí zápas zvládl s přehledem, jen některé zákroky na obou stranách podle mě volaly po žluté kartě. Zápas oživil pomezní hostí, který kromě mávání zvládl i debaty s diváky, hráči a funkcionáři na obou stranách i s rozhodčím.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] , j. Košvanec [-] (59. M. Mazáč [-] ) , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , J. Mašinda [-]

AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - V. Kavka [-] , J. Duška [-] , L. Jelínek [-] , J. Bošina [-] , V. Semrád [-] - S. Oliinyk [-] , D. Houška [-] , P. Langer [-] (51. M. Parýzek [-] ) , D. Šimek [-] - V. Houška [-]

ŽK: 42. J. Rychlík .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Špaček Přemysl - KOHOUTEK Ladislav (N), MÜLLER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.