4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hejduk sestřelil Kostomlaty hattrickem v první půli!


Branky


0

Ve vítězství domácích Všejanů věřila většina čtenářů, kteří vyplnili ExpertTip, a to dokonce i náš expert pro 19. kolo, městecký stoper Jaroslav Blažek. Všejany roli favorita skutečně potvrdily, když rozhodly již v první půli třemi góly Davida Hejduka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly za třináct minut? Pro Hejduka žádný problém!

V minulém utkání se všejanům vstup do zápasu příliš nevydařil. Soupeř začal lépe a trvalo přes dvacet minut, než se Všejany jeho tempa chytly. Tentokrát se chtělo mužstvo trenéra Jana Truksy vyvarovat opakování stejné chyby, a tak vstoupilo před osmdesátkou vlastních fanoušků do zápasu velmi dobře a brzy ovládlo střed hřiště. Domácí svého soupeře převyšovali pohybem, kombinací i počtem šancí, nemohli se však dlouho dočkat branky. Své šance si vytvořili i hosté, ale Lukáše Miecha výrazněji neohrozili. Největší kostomlatskou šanci představovala standardní situace a následná hlavička, která se nevešla mezi tři tyče. Na druhé straně představovaly nebezpečí dlouhá autová vhazování kapitána Tomáše Šáfra, po nichž postupně mířili sami na bránu Hejduk a Bouška. Hejduk však zamířil vysoko nad břevno a Bouška přeloboval gólmana, ale střela se také mezi tři tyče nevešla.
Skóre nakonec otevřel ve 32. minutě domácí David Hejduk. Zahrával standardní situaci z okolí levého rohového praporku a nebál se vystřelit. Díky výborné kopací technice se mu nejen v této sezóně povedlo vstřelit několik podobných branek a uspěl i tentokrát. Utažená střela skončila v bližším horním rohu. Za dalších deset minut Hejduk přidal další, minimálně stejně hezkou branku. Ve vápně se prosmýkl mezi dvěma protihráči a opět vymetl pavouky ze šibenice. 
Neuběhly ani tři minuty a Hejduk měl na kontě hattrick! Z levé strany táhl rychlý protiútok Náhlovský a poslal milimetrově přesnou přihrávku do běhu právě Hejdukovi, který z malého vápna dorazil míč do branky. Poločas tak skončil domácím vedením 3:0 a opěvováním hrdiny Hejduka.

Ve druhé půli se hosté žádného zázraku nedočkali

Ačkoli domácí vedli o tři branky, nechtěli soupeře podcenit, a dovolit mu tak šance na nečekaný bodový zisk. V prvním poločase totiž nehrály zle ani Kostomlaty, chvílemi působily nebezpečně, a tak bylo hlavním všejanským cílem do druhé půle rychle neinkasovat. Hosté skutečně věděli, že nemají co ztratit, otevřeli obranu a tlačili se do ofenzívy. Odvážná hra se Kostomlatům vyplatit nemusela, ale k jejich štěstí Všejanům nevycházely předfinální přihrávky, a tak se domácí vedení dlouho nenavyšovalo.
Po necelé hodině hry se nakonec domácím povedlo dát čtvrtý gól. Náhlovský se opět uvolnil na levé straně a připsal si druhou asistenci, když přesně našel kanonýra Boušku, proti jehož střele z halfvoleje byl brankář Ladislav Týma bez šance. Čtvrt hodiny před koncem zápasu střídal za potlesku fanoušků Davida Hejduka Martin Mádle. Ten se brzy dpstal do velké šance, když mu zprava přihrál Hanuš, ale Mádlého střelu gólman vyrazil na roh. Po celý zápas se na straně hostí hodně žlutilo a nakonec přišel i nervózní moment, když jeden z útočníků ke konci zápasu zajel do domácího brankáře Lukáše Miecha. Zápas skončil vysokým vítězstvím domácích v poměru 4:0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Do zápasu jsme vstoupili dobře, hlavně naše záloha pracovala, jak měla. Proměňovali jsme šance a Bouška stihl za poločas krásný hattrick. Soupeř však v první půli nehrál zle, dostával se do šancí, a tak jsme zápas ještě neměli vyhraný. Chtěli jsme hlavně neinkasovat hned po přestávce, což se povedlo. Soupeř hodně útočil, čemuž jsme se ubránili a ještě jsme pronikali do otevřené obrany a přidali jsme čtvrtý gól. S výsledkem jsme samozřejmě spokojení, jde o další důležitou výhru.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - P. Bouška [-] , D. Říha [-] (81. R. Šáfr [-] ) , T. Šáfr [-] , M. Hanuš [-] , P. Novák [-] , J. Říha [-] , J. Náhlovský [-] , D. Hejduk [-] (74. M. Mádle [-] ) , M. Sutter [-] , M. Kubín [-] (59. D. Král [-] )

Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - V. Valter [-] , T. Prošek [-] (46. M. Pavlíček [-] ) , F. Farkaš [-] , J. Novák [-] (77. M. Šulc ml. [-] ) , K. Neagu [-] , M. Janáček [-] , M. Zalabák [-] , P. Dvořák [-] , T. Houdek [-] , Š. Kořán [-] (46. J. Pata [-] )

ŽK: 35. J. Říha - 13. T. Prošek , 24. Š. Kořán , 41. T. Houdek , 85. M. Zalabák , 87. P. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Náhlovský , D. Hejduk .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Kubera Milan - ŠÁFR František (N), BÁRTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.