1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice potvrdily důležitost zkušeností


Branky


0

Duel týmů ze středu tabulky neměl vyloženého favorita, což se ukázalo i v zápase. Domácí dlouho vedli, ale nakonec o všechny body přišly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nepřinesla

Před početnou návštěvou se v úvodu zápasu dařilo lépe domácím. Míč na nedobře připravené hrací ploše někdy hráčům utíkal a nepředvídatelně odskakoval, ale tento problém trápil obě mužstva. To domácí si s ním radilo lépe. Seletice držely balón častěji než soupeř a dobrou kombinací se dostávaly do zakončení. Žádná střela však nebyla natolik nebezpečná, aby s ní měl hostující gólman Václav Košvanec větší problémy. Po více než dvaceti minutách hry se hosté konečně začali dostávat do hry. S dosud běhavějším soupeřem srovnali tempo a také si na branku Michala Dudly několikrát vystřelili. I na této straně však brankář udržel až do přestávky čisté konto, a tak poměrně klidný první poločas žádnou branku nepřinesl. To se zlomilo až v půli druhé.

Hosté překvapivě otočili skóre

Ve druhém poločase se hosté snažili napravit ztrátu bodů proti městeckému lídrovi tabulky z minulého kola. Po přestávce na ně však mladší kádr domácích rychle vlétl a již po třech minutách šel do vedení brankou Václava Klepače. Hosté na snahy o bodový zisk ani poté nezanevřeli a nadále se snažili o vstřelení branky. Domácí záloha a obrana ale fungovaly dobře, a tak se Opočnice jen zřídka dokombinovaly až do domácí šestnáctky. Nesvázáni přílišným taktizováním tak začaly zkoušet i střely z dálky a právě taková, i díky teči, přinesla v 77. minutě vyrovnání. Vyšla z kopačky Michala Rychlíka a hostům dodala ještě větší chuť hnát se dopředu. Zadní vrátka jistil především dobře hrající předstoper Zbyněk Mikšovský. Opočnice obrat skutečně dokonaly, když se v 83. minutě trefil střelou z deseti metrů Vojtěch Strejček.  Na konci utkání se tak více radovali hosté, i když se to dlouho nezdálo pravděpodobné.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: Po minulém zápase jsme tentokrát chtěli výhru za každou cenu. Na tempo mladšího kádru domácích jsme se však dlouho nechytali, ukázali jsme však důležitost zkušeností. Hráli jsme, co nám domácí umožnili, zápas jsme otočili a získali jsme až překvapivé, leč zasloužené tři body. Nejlepší výkon podal Mikšovský, sekundoval mu Jan Rychlík.



Sestavy


Seletice
M. Dudla [-] - M. Brtek [-] - J. Čepek [-] - Š. Verner [-] , V. Němec [-] (46. L. Poupa [-] ) , J. Farkaš [-] (63. V. Plecitý [-] ) , O. Kraus [-] , D. Vrchota [-] , V. Klepač [-] , M. Najman [-] , L. Kulhánek [-]


ŽK: 42. V. Němec , 55. J. Čepek , 85. L. Poupa - 42. j. Košvanec .
Hráči zápasu: J. Rychlík , Z. Mikšovský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PIKNER Roman - ČAPEK Jiří (N), POSPÍŠIL Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.