K. Neagu 26.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty selhávaly v koncovce


Branky


0

Kostomlaty s Běrunicemi uhrály remízu, kterou berou spíše jako ztrátu. Svého soupeře totiž jasně převyšovaly, problémy nastávaly až v koncovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Neagu

Běrunice si v minulém kole v podstatě odpočinuly, když se jejich utkání s Ostrou B neodehrálo. Naopak Kostomlaty měly plné ruce práce, když v Libici otáčely zápas na 1:3.
Nyní, ve vzájemném utkání, Kostomlaty potvrzovaly roli favorita. Svého soupeře přehrávaly a převyšovaly ve všech aspektech. Přesná kombinace, rychlá hra ani množství střel však dlouhou dobu na otevření skóre nestačily. Brankáře Kamila Chrastného se podařilo prostřelit až ve 26. minutě, kdy skóroval Kamil Neagu. Neagu se trefil i v minulém zápase, navíc byl za výkon v něm zvolen hráčem kola. Tentokrát se mu povedlo dobře se zorientovat po standardní situaci a následně přesně zamířit.
Druhý gól se Kostomlatům vstřelit nepodařilo a jejich brankář Tomáš Dvořák neměl zrovna plné ruce práce, poločas tak skončil stavem 1:0.

Hosté dohráli v deseti

I ve druhém poločase působili fotbalověji domácí. Hosté spíše nakopávali každý míč, který v defenzívě ukořistili, okamžitě dopředu. Tam jej však spíše než útočníci Běrunic získávali domácí obránci a mohli v klidu zakládat další akce. Hosté sice museli čelit tomuto tlaku, ale nakonec se jim podařilo srovnat gólový stav. Po necelé hodině hry se prosadil útočník Miroslav Chrastný. Pomohla mu k tomu vydařená akce, kdy Běrunice náhle přenesly hru na druhou stranu hřiště. Obránce to nečekal, podklouzl, míč jej přelétl a mohla přijít střela. Tu sice gólman Dvořák vyrazil, ale právě Chrastného dorážku již lapit nedokázal. Mohlo by se zdát, že se hosté pokusí zápas otočit, ale cestu za třemi body si sami zkomplikovali.
V 68. minutě si totiž nechal dát ofenzivní hráč Pavel Náhlík druhou žlutou kartu. Stejně jako na konci první půle podrazil soupeře ze strany. Zbytek zápasu tak již museli hosté spíše odbránit, aby závěrečnou remízu 1:1 udrželi.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kostomlaty
Kamil Neagu: S výsledkem nejsme spokojení. Po celou dobu jsme soupeře jednoznačně přehrávali a vypracovali jsme si tak šest vyložených šancí, které jsme bohužel neproměnili. Naopak soupeř měl snad jen tu jednu, kterou dal. Hosté celou dobu jen nakopávali a i když bylo utkání bojovné, bod si nezasloužili. Do příště musíme zpřesnit koncovku.




Sestavy


Sokol Kostomlaty
T. Dvořák [-] - L. Vorlíček [-] , F. Farkaš [-] (84. M. Zinek [-] ) , P. Müller [-] (66. J. Pata [-] ) , K. Neagu [-] , M. Šulc ml. [-] (66. V. Valter [-] ) , M. Janáček [-] , M. Zalabák [-] , P. Dvořák [-] , T. Houdek [-] , J. Novák [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - T. Fiala [-] (55. P. Štěpán [-] ) , P. Náhlík [-] , M. Chrastný [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , M. Černý [-] , L. Hála [-] , J. Budai [-] , M. Čížek [-] , P. Pilař [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 37. J. Novák - 21. M. Poláček , 44. P. Náhlík . ČK: 68. P. Náhlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nehasil Karel - BÁRTA Martin (N), VAŇURA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.