5:1
(1:0)
63. J. Beneš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libická velikonoční nadílka od Všejanů čítala pět branek!


Branky


43. M. Sutter , 60. D. Hejduk , 65. P. Bouška (p.) , 85. P. Bouška , 86. M. Mádle - 63. J. Beneš (p.)
0

Všejany určitě mohly proti Libici působit jako favorit, no takové gólové hody asi čekal jen málokdo. Libice si ze všejanů odvezla pět branek, z nichž dvě vsítil kanonýr Bouška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání dominovali hosté

Utkání se hrálo před velmi dobrou návštěvou na úroveň soutežě. Sto dvacet převážně domácích diváků však nemohlo být v úvodu utkání příliš potěšeno. Museli snášet pohled na své utrápené příbuzné, kamarády či známé, kteří jen těžko stíhali soupeřovo tempo. Libice působila mnohem jistěji a měla míč převážně ve svém držení. Sice se k ohrožení branky Lukáše Miecha příliš nedostávala, ale díky rychlé a pohyblivé záloze soupeře nepustila už vůbec k ničemu. Všejanům trvalo téměř půl hodiny než se sebraly a dostaly se do hry.
Poté si domácí dokonce vytvořili i několik dobrých šancí, a to především Petr Bouška. Ten nejdříve z bezprostřední blízkosti trefil brankáře a o několik minut později se na něj hnal podruhé, dobře se však vrátil jeden z obránců a svým důrazem Boušku ani nepustil do zakončení. Nakonec v první půli přeci jen branka padla.
Ve 43. minutě se o ni postaral celý zápas dobře hrající obránce Marek Sutter, který ve skrumáži po rohovém kopu tvrdě napálil míč do brány. Půle tak skončila domácím vedením 1:0.

Oba brankáři inkasovali z penalt

Do druhého poločasu již vstoupili lépe domácí a často ohrožovali Technikovu branku. Po hodině hry opět nebezpečně střílel kanonýr Bouška. Jeho zakončení z úhlu gólman neudržel, a tak mohl do vyprázdněné branky zakončit druhý všejanský útočník, David Hejduk. Za pouhé tři minuty však domácí opět vedli jen o gól, inkasovali totiž z penalty proměněné kapitánem hostí, Janem Benešem. S góly i pokutovými kopy jako by se roztrhl pytel. V 65. minutě již vedli domácí 3:1, když byl na penaltu faulovaný Petr Bouška a sám ji proměnil.
Domácí, již si téměř jisti vtězstvím, poté kontrolovali hru a soupeře k ničemu nepouštěli. Navíc později své vedení ještě navýšili, když v závěru vsítili dva góly během několika desítek vteřin, a soupeři tak darovali pořádnou velikonoční nadílku. Po nezištné Bouškově přihrávce se trefil čerstvý Martin Mádle a poté opět skóroval sám Bouška, který po krásné přihrávce mířil sám na bránu. Šlo o poslední gól zápasu, Všejany tak přejely Libici 5:1 a mohou náležitě oslavovat.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Soupeř hrál prvních 25, 30 minut skvěle. Neměl šance, ale jeho záloha pracovala na jedničku. Až poté jsme se vzchopili a ve druhém poločase jsme již zápas zcela ovládali my. Prospělo nám i střídání v 65. minutě, Martin Mádle poté hru hezky osvěžil. Nejlépe od nás zahráli Sutter a Bouška.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - P. Bouška [-] , D. Říha [-] (46. J. Vašák [-] ) , T. Šáfr [-] (78. R. Šáfr [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Novák [-] , J. Říha [-] , J. Náhlovský [-] , D. Hejduk [-] (65. M. Mádle [-] ) , M. Sutter [-] , M. Kubín [-]

TJ Libice nad Cidlinou
O. Technik [-] - P. Hubálek [-] , J. Vaněk [-] , L. Petráň [-] , T. Brtek [-] , J. Vlasák [-] , J. Beneš [-] , M. Felkr [-] (85. J. Dvořák [-] ) , M. Jaroš [-] , R. Holub [-] , T. Faltýsek [-]

Hráči zápasu: P. Bouška , M. Sutter .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šafránek Jan - ŠÁFR František (N), HUBÁLEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.