2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice třemi góly ve druhé půli otočily zápas v Kovanicích!


Branky


0

V tomto utkání sahalo domácí mužstvo po vítězství. Jeho opěvovaný univerzál, Petr Kukla, vstřelil dvě brzké branky a zdálo se, že tři body zůstanou doma. Jenže vše bylo nakonec jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukla zářil tentokrát v útoku

Padesátce příchozích diváků se musel úvod utkání líbit. Domácí hráči svého soupeře přehrávali a po pouhých deseti minutách šli do vedení. Po zaváhání semického stopera účinně zapresoval Petr Kukla, tentokrát hrající v útoku. Zbavil obránce míče a běžel sám na brankáře Petra Málka, s nímž si bez větších obtíží poradil. I po vstřelení branky Kovanice nadále kontrolovaly hru a soupeře příliš nepouštěly do šancí. Málka protáhlo ještě několik střel, až byl nakonec po půlhodině hry podruhé neúspěšný. A opět za to mohl Petr Kukla. Vytáhlý fotbalista Kovanic v tomto případě pronikl po pravém křídle, přehodil si míč na levou nohu a za pomoci teče jednoho z obránců poslal míč k tyči. Hosté se k většímu ohrožení branky Jakuba Krátkého nedostali, a tak vedli domácí v poločase o dva góly a mířili za vítězstvím.

Skvělý obrat nastartoval Pavliš

V poločase se nejspíše musely dít v semické kabině pořádné věci! Do druhého poločasu jako by nastoupily úplně jiné Semice B než do prvního. Na svého soka hosté vlétli, zaskočeného jej zatlačili hluboko na vlastní polovinu a během necelých tří minut od konce přestávky již slavili kontaktní gól. Postaral se o něj Josef Pavliš, který už v prvním poločase působil na středu zálohy především díky mnoha kreativním přihrávkám zdaleka nejlépe ze svého týmu. Po obdržené brance se domácí dlouho nemohli vzchopit a nechávali se soupeřem, který byl na koni, dále napadat. To vyústilo ve vyrovnávací branku záložníka Martina Bubeníka ze 78. minuty. Kovanice se ještě snažily zachránit, co se dalo, ale jejich úsilí nestačilo. V 85. minutě se prosadil útočník hostí Jan Vavřík a bylo rozhodnuto. Kovanice přes dobrý první poločas kvůli tragédii předvedené ve druhém opět o gól prohrály.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: První půli jsme soupeře jasně přehráli a zaslouženě jsme vedli. No po přestávce na nás soupeř vlétl a role se dokonale otočily. Je to škoda, nesmí se to opakovat. Od nás bych opět vyzdvihl dvougólového Kuklu, za hosty odehrál velmi dobré utkání záložník Pavliš.




Sestavy


FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Martínek [-] (46. M. Chmel [-] ) , Z. Gajdoš [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , A. Hobort [-] , J. Jelínek [-] (65. R. Bulíř [-] ) , T. Mataj [-] , P. Suchý [-] , T. Černý [-]

AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - S. Oliinyk [-] , J. Pavliš [-] , M. Bubeník [-] , D. Šimek [-] - V. Houška [-] , J. Vavřík [-] - J. Havránek [-] (62. P. Navrátil [-] ) , V. Kavka [-] , J. Bošina [-] , V. Semrád [-] (85. D. Houška [-] )

ŽK: 21. P. Suchý , 88. M. Chmel - 34. V. Semrád , 58. D. Šimek .
Hráči zápasu: P. Kukla - J. Pavliš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Voborník Josef - KOMÁREK Martin (N), MÜLLER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.