M. Tůma 75.
1:1
(0:0)
58. D. Pulda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec nečekaně ztratil body s Hrubým Jeseníkem


Branky


75. M. Tůma - 58. D. Pulda
0

Ve čtvrtek jsme dělali rozhovor s nejlepším hráčem 15. kola, Miroslavem Velenským, působícím právě v barvách Městce Králové. Útočník věřil, že jeho tým potvrdí tři body z Kovanic a v roli jasného favorita zvítězí i v tomto zápase. Hosté však adeptovi na postup udělili lekci v efektivitě a domácí se na konečný bod ještě hodně nadřeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městečtí pálili šance

Na utkání favorita na celkové vítězství v okresním přeboru dorazila osmdesátká diváků, z nichž většina samozřejmě podporovala domácí Městec. Tito diváci zvedali již v první minutě oslavně ruce nad hlavu, když vyšel rychlý protiútok podél postranní čáry i následná přihrávka na zcela neobsazeného útočníka vyčkávajícího na hranici malého vápna. Ten však v jednoduché šanci selhal a překopl branku. Tímto momentem tlak domácích samozřejmě nekončil. Protivníci z Hrubého Jeseníku většinu první půle strávili zalezlí na vlastní polovině, čelící dobývání své branky. Pavla Zahrádku sice mnoho střel ohrozilo, přesto šla většina přímo na něj, a tak dokázal udržet čisté konto. První poločas tak skončil bez gólů, ačkoli se hrálo víceméně na jednu branku.
V první půli se dobře prezentoval především městecký střední záložník Martin Jizba.

Bod hostům zachránila tyčka

Ve druhém poločase se pokračovalo v nastaveném trendu. Domácí svého soupeře tlačili a vytvářeli si mnoho šancí. Hráli zcela v klidu a předváděli svou obvyklouhru. Hosté byli obětaví a důrazní, přesto brankáři Pavlu Hamplovi příliš práce nepřidělali. Ten byl i tak oporou domácích, několikrát dobře vyběhl a tým v něm mohl cítit oporu a jistotu.
Nakonec však přecijen inkasoval. Po necelé hodině zápasu se totiž Hrubému Jeseníku náramně vyvedl ojedinělý rychlý protiútok a záložník Daniel Pulda jej zakončil do prázdné branky. To městecké nerozhodilo a nadále se snažili o bodový zisk. Po čtvrt hodině se vrátili do hry, když Kubelka potáhl míč na velké vápno, přehodil si jej na pravou nohu a vystřelil. Tato rána se sice neuchytila, ale vypadla brankáři z rukavic a díky svému důrazu a pohotovosti dostal balón do brány záložník Martin Tůma.
Městec mohl zápas ještě otočit, ale střela z přímého kopu několik málo vteřin před koncem trefila tyčku. Týmy se tak rozešli smírně.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Zápas nám okomentoval trenér domácích: "Výsledek je pro nás samozřejmě ztráta, čekali jsme výhru. No jedeme dál. Soupeř byl v první půli zalezlý na své polovičce a my jsme dobývali jeho bránu, no nedávali jsme šance. Ve druhé půli jsme chtěli zůstat v klidu a hrát svou hru, což se povedlo. Bohužel dal soupeř gól jako první. Díky důrazu jsme naštěstí srovnali, ale bohužel jsme dnes v zakončení opravdu selhali. Příště to bude lepší."




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , J. Blažek [-] , P. Novotný [-] , R. Kafka [-] - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , M. Jizba [-] , O. Janouch [-] (69. M. Křovina [-] ) - M. Velenský [-] , L. Kubelka [-]

Hrubý Jeseník
P. Zahrádka [-] - L. Krejčík [-] (71. R. Stránský [-] ) , T. Hurych [-] , V. Pivec [-] - P. Kozák [-] , O. Rybín [-] , D. Pulda [-] , J. Riesz [-] , R. Hurych [-] (82. P. Čepička [-] ) - R. Procházka [-] , M. Ott [-] (89. M. Lejnar [-] )

ŽK: 37. L. Kubelka , 66. J. Blažek , 88. P. Novotný - 67. R. Hurych .
Hráči zápasu: P. Hampl , M. Jizba - D. Pulda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlavička Pavel - HRADEČNÁ Dana (N), MILLER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.