3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty vyhrály proti Rožďalovicím díky skvělému začátku


Branky


0

"Počítáme s těžkým zápasem, ale samozřejmě chceme a potřebujeme vyhrát a věřím, že na to máme. Jsem připravený," prohlásil ve čtvrtečním ExpertTipu nejlepší hráč 14. kola, rožďalovický gólman Jiří Kumstýř. Sebevědomý tip mu tentokrát nevyšel, jeho mužsto si z půdy Sokolu Kostomlaty body neodvezlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrana hostí brzy vyrobila dvě hrubice

Do utkání vstoupila bojovně obě mužstva, lépe se však dařilo domácímu. Hráči Kostomlat drželi míč na svých kopačkách více než soupeři a dařilo se jim vyvíjet na soupeře tlak.  Tomu Rožďalovice nedokázaly zcela odolávat a nejistě působící obrana nestíhala zastavovat rychlé průniky soupeřových útočníků. První velkou chybu hostující obrana vyrobila v 10. minutě, kdy se ke snadnému zakončení dostal Kamil Neagu a prostřelil nejlepšího hráče minulého kola, brankáře Jiřího Kumstýře. Ten minulý víkend udržel čisté konto, jehož dosáhl i díky chycené penaltě. A nyní si musel připadat jako na horské dráze, jelikož po dvou minutách musel lovit míč ze sítě znovu. Po další velké chybě obrany přesně zakončil František Farkaš.
Po dvou obdržených fackách se hosté začali dostávat do hry a srovnali herní projev. Začali se dostávat do šancí a ve 26. minutě dosáhli kontaktního gólu, kdy rychlý protiútok zakončil Jakub Valeš a překonal brankáře Tomáše Dvořáka. Díky zlepšenému pohybu se Rožďalovice do konce půle držely soupeřova tempa, ale vyrovnat nedokázaly.

Hosté dohráli v deseti

Do druhé půle hosté vstoupili překvapivě vlažně. Tlak z konce první půle se jim udržet nepodařilo, naopak působili stejně matně jako v začátku utkání. Podle toho vypadalo i skóre, jež se po pouhých šesti minutách od konce přestávky změnilo na 3:1. Z přímého kopu se trefil Pavel Dvořák, a přidělal tak další vrásky na čela Jiřího Kumstýře a jeho spoluhráčů.
Hra obou mužstev se po čtvrté brance opět srovnala, hosté si již na bodový zisk nejspíše tolik nevěřili. Přesto Tomáše Dvořáka ještě několikrát ohrozili. Vše se jim zkomplikovalo dvacet minut před koncem utkání, kdy kapitán Tomáš Pavel vrazil bokem do soupeře, který se s míčem hnal sám na brankáře. Sudí Miloš Rozvoral jej po zásluze odměnil červenou kartu. Zápas tak hosté dohráli v deseti a již spíše bránili, aby alespoň udrželi stav 3:1, za něhož utkání opravdu skončilo.



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Tomáš Hojsák: Za poražený celek nám utkání okomentoval jeho předseda: "Jsme nespokojení sami se sebou, prohráli jsme po zásluze. Do utkání jsme vstoupili tragicky a obrana dvakrát chybovala. Poté jsme herní projev a hlavně pohyb zlepšili a vstřelili kontaktní gól. Poté jsme bohužel špatně vstoupili i do druhé půle a dostali jsme další gól a později i červenou kartu. Porážku se samozřejmě pokusíme odčinit v příštím kole."



Sestavy


Sokol Kostomlaty
T. Dvořák [-] - L. Vorlíček [-] , F. Farkaš [-] (89. T. Prošek [-] ) , P. Müller [-] , K. Neagu [-] , M. Janáček [-] (75. T. Jarolím [-] ) , Š. Kořán [-] (36. M. Zalabák [-] ) , P. Dvořák [-] , T. Houdek [-] (83. V. Valter [-] ) , P. Janata [-] , J. Novák [-]

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - M. Najmon [-] , F. Veselý [-] (66. J. Žoha [-] ) , R. Černý [-] , L. Moravec [-] , T. Havlík [-] (3. M. Jantač [-] ) , P. Mažári [-] , J. Valeš [-] , J. Najmon [-] , D. Hora [-] , T. Pavel [-]

ŽK: 69. P. Janata , 73. M. Janáček - 36. M. Najmon , 50. J. Kumstýř , 58. J. Valeš , 62. P. Mažári , 73. L. Moravec . ČK: 71. T. Pavel .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - ŘASA Roman (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.