1:1
(1:1)
16. F. Doležal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přelovice jako by hledaly ztracenou podzimní formu


Branky


17. R. Novotný - 16. F. Doležal (p.)
0

Přelovice tentokrát na domácím hřišti opět nedokázali urvat tři body, přitom ještě na podzim to byla tvrz, teď musí ještě zabojovat aby udrželi čtvrté místo, naopak pro Újezd se bod z Přelovic počítá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v poločase prvním si týmy rozdělily rovným dílem

Zápas začal ve volnějším tempu a dlouho se nic nedělo. Až na sklonku první desetiminutovky se Hajn špatně dohodl s Pořízem a náš gólman musel vytáhnout extra zákrok, aby vytěsnil soupeřovu bombu pod břevno. My jsme odpověděli průnikem Khuna z pravé strany a jeho střelou z ostrého úhlu. Ve 14. minutě naši obránci nechali příliš prostoru újezdskému Vohralíkovi, až si na nás hostující útočník vykoledoval penaltu. Tu s přehledem proměnil kapitán týmu Doležal 0:1. Podobná situace se opakovala v 16. minutě i na druhé straně, kdy soupeř fauloval Řeháka. Výjimkou bylo místo faulu, těsně před šestnáctkou. To ale nebyla pro exekutora Novotného žádná nevýhoda a svůj přímý kop zatočil přesně k tyči 1:1. Navýšení góĺového účtu jsme se mohli dočkat na konci dvacetiminutovky, ale centr Blažka nedokázal Vohralík ani poté Šprinc dopravit za Hývlova záda. V závěru poločasu mohli přeci jen naši hráči převážit skóre na naši stranu. Hlavička Pracze ale šla jen do gólmana a bomba Vohralíka mimo.

V druhém dějství jsme gól neviděli

Úvod druhého poločasu se odvíjel převážně ve středu hřiště. Po hodině hry přinesl oživení svým pasem za obranu Novotný, ale lob střídajícího O. Šimáka byl příliš krátký. Rozhodnutí mohlo přijít v samotném závěru zápasu. V 82. minutě utěšenou spolupráci Vohralíka s Řehákem zakončil střelou druhý jmenovaný těsně mimo. Soupeř dvě minuty před koncem odvětil rovněž parádní střelou těsně nad. Rozzuzlení mohl dát v poslední vteřině Khun, po centru Hajna, ale jeho hlavička skončila pouze na břevnu hostující branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Přelovice
TJ Sokol Přelovice: Remíza nám ještě jistotu setrvání v OP nedává. Našim hráčům nemůžeme upřít snahu, ale ze hry se vytratila lehkost, s kterou se náš tým prezentoval v podzimní části. Z toho pramení upachtěný výkon, který postrádá jiskru a v závěru zápasů možná i lepší fyzičku




Sestavy


TJ Přelovice
Š. Poříz [-] - M. Khun [-] , P. Vohralík [-] , T. Pracz [-] (71. P. Uhlíř [-] ) , R. Šprinc [-] , A. Šprync [-] , R. Novotný [-] , V. Řehák [-] , B. Blažek [-] (79. M. Malý [-] ) , D. Hajn [-] , R. Šimák [-] (53. O. Šimák [-] )

Sokol Újezd
L. Hývl [-] - A. Bosman [-] (76. O. Miláček [-] ) , M. Vohralík [-] , V. Chlumecký [-] , J. Koblížek [-] , J. Petříček [-] , T. Rusín [-] (46. J. Huňáček [-] ) , F. Doležal [-] , J. Petříček [-] , P. Sobotka [-] , T. Rambousek [-]

ŽK: 51. D. Hajn , 75. B. Blažek - 50. J. Koblížek , 90. J. Huňáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Májek Antonín - JAKOUBEK Jiří Štěpán, ČAPEK Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.