Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Chvojenci


Branky


41. L. Zbudil , 60. T. Richter , 68. L. Moravec (p.) , 75. T. Richter - 31. J. Plesinger , 35. P. Vencl , 51. J. Hyxa , 52. J. Plesinger , 70. P. Štěpán , 85. J. Kříž
0

Vypadá to jako by si obrany obou týmů vzali volno a v nedalekém stánku v klidu zapíjeli klobásu pivem. Koukali jak se jejich kamarádi a kolegové z útoku snaží, nutno říct, že se snažili opravdu hodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství ve znamení skvělého fotbalu Mikulovic

Sedmý Chvojenec přivítal na svém hřišti předposlední tým tabulky z Mikulovic a očekávala se výhra domácího celku, všechno však bylo jinak. Téměř celý první poločas byli hosté jednoznačně lepším týmem na hřišti, hráli pohledný kombinační fotbal a domácí tempu hostů nestíhali. Na první branku jsme museli čekat do jednatřicáté minuty, kdy se trefil hostující střelec Josef Plesinger - 0:1. O čtyři minuty později už hosté vedli o dvě branky zásluhou Pavla Vencla, který poslal svůj tým do pohodlného dvoubrankového vedení - 0:2. Domácí na druhou branku domácích dokázali rychle odpovědět, trefil se Lukáš Zbudil v jednačtyřicáté minutě a zadělal na druhopoločasové drama - 1:2. Do poločasu už další gól nepadl a hosté tak zasloužěné vedli o jednu branku, nutno přiznat, že rozdíl mohl být i větší.

Přestřelka v druhém poločase

Hostům se skvěle povedl nástup do druhého dějství už po šesti minutách znovu odškočili na rozdíl dvou branek. V 51. minutě se trefil Jakub Hyxa a vrátil hostům dvoubrankový náskok - 1:3. Domácí rozehráli a už se to znovu valilo na branku Filipa Blažka. O minutu později musel domácí brankař znovu tahat míč ze své sítě, a to po druhém gólu Josefa Plesingera - 1:4. O osm minut později domácí snížili na rozdíl dvou branek zásluhou Tomáše Richtera - 2:4. V 68. minutě rozhodčí Miroslav Hamrník odpískal pokutový kop a z bílého bodu se nemýlil Lukáš Moravec - 3:4. O dvě minuty později ovšem hosté opět utekli do dvoubrankového trháku, skóroval Petr Štěpán - 3:5. O pět minut později opět domácí snížili na rozdíl jedné branky, druhý gól v tomto zápase si připsal Tomáš Richter - 4:5. Pět minut před koncem pojistil vítězství gólem na 4:6 Jakub Kříž a tímto gólem uzavřel gólový účet zápasu. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Chvojenec
Filip Blažek (brankař): Prvních čtyřicet minut jsme byli jako namalovaní, Mikulovice hráli kombinační fotbal a my jsme na to nedokázali zareagovat, jediný kdo se mi na hřišti líbil byl Tomáš Richter a Miroslav Center, já osobně jsem ze svého výkonu velice zklamaný, nepodržel sem náš tým a na skoro u každého gólu mám podíl, doufám že to v příštím zápase bude lepší, musíme se poučit z chyb.




Sestavy


Sokol Chvojenec
F. Blažek [-] - T. Burkovič [-] , T. Velinský [-] , T. Richter [-] , D. Pokorný [-] , L. Zbudil [-] , J. Píša [-] (58. J. Pavlíček [-] ) , L. Moravec [-] , M. Skutil [-] , M. Centner [-] , P. Pitra [-]

SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - J. Hyxa [-] , J. Plesinger [-] , T. Karlík ml. [-] , P. Vencl [-] , R. Stefanov [-] , P. Štěpán [-] , L. Valský [-] , J. Kříž [-] , R. Vyskočil [-] (76. M. Karlík [-] ) , T. Soukup [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - ŘÍHA Filip, ROBOVSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.