Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodl první poločas


Branky


0

Velmi divoký zápas se odehrál v Přelovicích, kde se nakonec body dělily

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divočina v Přelovicích

Zápas začali lépe hosté, ale domácí brankář Poříz nejen zachránil situaci, svým dlouhým výhozem rozjel smrtící brejk. Na levé straně se uvolnil Blažek a přesným pasem za obranu vybídl Vohralíka, který se, jak je známo, v takové situaci nemýlí takřka nikdy - 1:0 pro domácí. V 15. minutě akci rozjel opět Blažek, který prostrčil balon na volného Řeháka, který uklidil míč do horního rohu branky Nemošic. Probudil se ovšem také hostující zabiják Linha, jenž si naběhl do volného prostoru a v zakončení byl opět neomylný. Tři minuty po této akci, tedy v minutě 24. se Linha prosadil podruhé, to když po schrumáži před brankou Poříze, jak se říká, zavřel oči a propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:2. Obrat byl pak dokonán v 32. minutě. Skvěle hrající Linha tentokrát v roli asistenta, když připravil balón Pavlíčkovi a ten skóroval - 2:3. Naštěstí pro domácí, i oni mají svého kanonýra, Vohralík dostal krásnou kolmici mezi obránce od Šprynce a tentokrát golmana ještě obešel a zakončil do prázdné branky. První poločas tak nabídl úžasnou podívanou a gólové hody, do kabin se šlo za stavu 3:3.

Noc a den

Kdo čekal pokračování v podobě dalších gólů a snad ještě bláznivější výsledek byl na omylu. Do druhého poločasu se vstoupilo opatrněji z obou stran. K rozuzlení výsledku mohlo dojít v 81. minutě, ale při domácích nestálo potřebné štěstí, z centru vrchního asistenta Blažka se nedokázal prosadit ani Šimák ani následně Vohralík. Když pak v závěru odmítl hlavou zkompletovat hattrick hostující Linha, oba týmy berou za zápas bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Přelovice
Přelovice: Našim hráčům nelze upřít snahu ani bojovnost. V bránění však nejsme dostatečně důslední a možná ani razantní. Když se k tomu navíc přidají individuální chyby, není divu, že za 3 zápasy uvízlo v naší síti 13 gólů!




Sestavy


TJ Přelovice
Š. Poříz [-] - P. Vohralík [-] , L. Hladík [-] (27. M. Malý [-] ) , T. Pracz [-] (37. O. Šimák [-] ) , R. Šprinc [-] , A. Šprync [-] (66. J. Kučera [-] ) , V. Řehák [-] , B. Blažek [-] (90. P. Uhlíř [-] ) , D. Hajn [-] , L. Bidlo [-] , R. Šimák [-]

SK Nemošice
P. Dufek [-] - P. Dvořák [-] , M. Vítek [-] , V. Polanecký [-] , T. Linha [-] , M. Večeřa [-] , V. Kostka [-] , T. Hofman [-] , L. Nevřala [-] , J. Zelenka [-] (88. A. Dubjel [-] ) , P. Pavlíček [-]

ŽK: 80. B. Blažek .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Rambousek Miloš - LOUVAR Jakub, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.