1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté nadále drží druhé místo tabulky


Branky


73. L. Veselý - 10. L. Flekr , 42. J. Musil
0

Hostující tým byl papírovým favoritem pro tento zápas a úkol splnil

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do zápasu vstoupili aktivněji

V prvním poločase jsme viděli každotýdenní klasiku v podání Lázní Bohdaneč. Jak tomu bývá hostující tým vlétl na soupeře velmi aktivně a dočkal se brzy branky. To když se v 10. minutě prosadil kapitán týmu Libor Flekr. Poté přišlo opět několik neproměněných šancí hostujícího celku, ale tentokrát soupeř nedokázal trestat neefektivitu Bohdanče a tak se hosté dokázali prosadit do poločasu ještě jednou. Trefil se hostující Jakub Musil, právě běžela 42.minuta a hostujícím to přidalo klid do kopaček.

Domácí snížení

Domácí tým to však nevzdal, nadále bojoval a snažil se s výsledkem něco udělat, domácí hráči přišli z kabiny velmi dobře motivovaní a tak to taky vypadalo. Domácímu týmu se však snaha vyplatila možná až trochu pozdě. Gól z kopaček domácích totiž přišel až v 73. minutě, prosadil se Lukáš Veselý, který se na hřiště dostal ve 30. minutě kvůli zranění Petra Blajdy. Hostující trenér zareagoval rychlým střídáním, když stáhnul záložníka Sebastiana Kvapila a na hřiště poslal typického beka Tomáše Virta. Hosté si nakonec výsledek pohlídali a zvítězili 2:1.



Sestavy


TJ Sokol Moravany B
P. Raba [-] - J. Hlaváček [-] (61. J. Hynek [-] ) , J. Turek [-] (46. J. Lukas [-] ) , M. Bakeš [-] , L. Švadlenka [-] , T. Fišer [-] , P. Blajda [-] (30. L. Veselý [-] ) , M. Kulhánek [-] , D. Kubík [-] , D. Sokol [-] , M. Horák [-]

SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - J. Kopřiva [-] , L. Flekr [-] , D. Klement [-] - S. Kvapil [-] (73. T. Virt [-] ) , V. Sadílek [-] , R. Strejček [-] , M. Molek [-] (90. Z. Žurek [-] ) - J. Musil [-] (57. T. Molek [-] ) , J. Baldrych [-] - F. Uhlíř [-]

ŽK: 86. L. Veselý - 40. J. Musil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čad Jiří - BRANDA Michal, PITTNER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.