B. Blažek 14. (p.)
1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdaneč deklasovala Přelovice


Branky


14. B. Blažek (p.) - 32. J. Baldrych , 37. S. Kvapil , 49. T. Virt , 68. T. Virt , 84. L. Flekr
0

V 17. kole přivítaly Přelovice na svém hřišti favorizovanou Bohdaneč, která doázala soupeře pěti góly v pohodě porazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes dobrý vstup Bohdanče šli do vedení domácí

Na hřišti v Přelovicích se sešlo krásných 200 diváků, aby sledovali derby mezi domácími Přelovicemi a hosty z Bohdanče. Bohdaneč vstoupila do zápasu lépe, byla aktivnější, ale přesto šli do vedení domácí a to ve 12. minutě, kdy Šprync i s pomocí větru, získal zadarmo balon, vysunul skvěle Hladíka, kterého brankař Jezdinský fauloval v pokutovém území. Pokutový kop, k velké radosti domácích fanoušků, s přehledem proměnil Blažek - 1:0. Bohdaneč pak výrazně zvýšila obrátky a ve 32. minutě se po rohovém kopu trefil Baldrych a srovnal stav zápasu. Již o pět minut později se hosté radovali znovu po trefě Sebastiána Kvapila - 1:2. Hosté tak zaslouženě po poločase vedli o jednu branku.

Jasná dominance Bohdanče

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, ve 49. minutě nastřelil Šprync hostujícícho Virta a míč zapadl do brány - 1:3. V 68. minutě po krásné přihrávce Sadílka se prosadil opět Tomáš Virt a zvýšil už na 1:4. Hosté ještě v 84. minutě navýšili skóre na 1:5, když se zkušeně ve vápně uvolnil Flekr a překonal tak naposled bezmocného Poříze. Bohdaneč tak z derby odešla jako vítěz a připsala si na své konto po výhře 1:5 další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Přelovice
Miloš Koch (předseda TJ Přelovice): Aniž bychom chtěli jakkoli snižovat výborný výkon soupeře, naši zápas nezvládli. Faktorů prohry bylo více, ale asi největší byl v hlavách našich hráčů. S podobným respektem je naši fanoušci už dlouho neviděli. Přitom zakřiknutost rozhodně nebyla na místě. Už několikrát se náš tým přesvědčil, že s kvalitou soupeře roste i jejich výkon. Navíc v zápasech s týmy podobných kvalit se musí i sebemenší šance proměnit. Litovat tak můžeme zejména prvních 20 minut mače. Věřme, že se naši hráči poučí a další zápas v Moravanech zvládnou výrazně lépe.

SK Lázně Bohdaneč
Tomáš Virt (záložník): Dnešní zápas se nám vydařil, jsem rád že sem přispěl dvěma góly a pomohl svému týmu ke třem bodům.



Sestavy


TJ Přelovice
Š. Poříz [-] - P. Vohralík [-] , L. Hladík [-] (65. L. Bidlo [-] ) , T. Pracz [-] , R. Šprinc [-] (75. J. Kučera [-] ) , A. Šprync [-] (75. P. Uhlíř [-] ) , V. Řehák [-] , B. Blažek [-] , D. Hajn [-] , R. Novotný [-] (27. M. Khun [-] ) , R. Šimák [-] (65. O. Šimák [-] )

SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - J. Musil [-] , J. Kopřiva [-] , L. Flekr [-] , T. Virt [-] , D. Klement [-] - S. Kvapil [-] , V. Sadílek [-] , R. Strejček [-] - J. Baldrych [-] , F. Uhlíř [-] -

ŽK: 58. A. Šprync , 87. P. Uhlíř - 13. T. Jezdinský , 58. R. Strejček , 62. L. Flekr , 75. S. Kvapil .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kykal Martin - KOSTKA Martin, PALEČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.