L. Moravec 55. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvojenec potvrdil roli papírového favorita


Branky


55. L. Moravec (p.)
0

Sokol Chvojenec přivítal na svém trávníku Nemošice a vybojoval tři body, stačila mu na to jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Patý Chvojenec přivítal na svém hřišti jedenácté Nemošice a po velkém nezdaru v Moravanech, kde Chvojenec prohrál 8:2 si chtěl určitě napravit reputaci, ale vysokou výhrou povzbuzené Nemošice, které dokázaly porazit na své půdě Opatovice poměrem 5:1 určitě nedají body zadarmo. První půle se odvíjela v bojovném duchu, šancí bylo málo a ani jeden z celků se prosadit nedokázal. Souboj byl však velmi vyostřený. Už v prvním poločase hlavní rozhodčí Antonín Májek musel do kapsičky pro žluté napomenutí sáhnout hned třikrát, což v prvním poločase není až tak běžnou záležitostí. Stav po první půli byl tedy mezi Chvojencem a Nemošicemi bezbrankový 0:0.

Chvojenci stačil jeden gól

Do druhého dějství nastoupily oba týmy v nezměněných sestavách. Co se však měnilo bylo skóre, a to v 55. minutě, kdy hlavní rozhodčí Antonín Májek odpískal pokutový kop, ke kterému se postavil Lukáš Moravec a s přehledem pokutový kop proměnil - 1:0. Zápas byl plný soubojů, týmy se praly o každý metr na hřišti, avšak další branky jsme v tomto zápase již neviděli a domácí Sokol Chvojenec si tak došel pro vydřené tři body, které v natřískaném středu tabulky, kde rozhoduje každý bod, znamenají opravdu hodně. Spokojenost tak byla na domácí straně, naopak hosté odjížděli s prázdnou.



Sestavy


Sokol Chvojenec
F. Blažek [-] - T. Velinský [-] , D. Nechvíle [-] (77. P. Vilím [-] ) , M. Skutil [-] (84. J. Zbudil [-] ) , L. Zbudil [-] , D. Nechvíle [-] , P. Nechvíle [-] , L. Moravec [-] , T. Burkovič [-] , M. Centner [-] , P. Pitra [-]

SK Nemošice
P. Dufek [-] - M. Vítek [-] , T. Hofman [-] , L. Nevřala [-] , J. Zelenka [-] , M. Vaculík [-] , J. Bratršovský [-] , J. Javůrek [-] , J. Šimek [-] , T. Linha [-] , P. Pavlíček [-]

ŽK: 18. L. Zbudil , 30. T. Burkovič , 65. D. Nechvíle , 79. P. Pitra . ČK: 30. T. Linha , 55. M. Vaculík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Májek Antonín - PETR Jan, STRNAD David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.