J. Vajer 36. (p.)
O. Vajer 73.
2:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulovice uspěly na půdě Dašic


Branky


36. J. Vajer (p.) , 73. O. Vajer - 11. J. Plesinger , 37. J. Kříž , 53. J. Hyxa , 87. J. Plesinger
0

V 17. kole přivítaly Dašice na svém hřišti Mikulovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup hostů

V Dašicích se střetly dva celky, které na první pohled dělí hodně příček, ale ne už tak moc bodů. Mikulovice se nachází na předposledním místě, zatímco Dašice okupují sedmé místo tabulky. Vstup do zápasu vyšel lépe hostům z Mikulovic, kdy se už v 11. minutě radoval Josef Plesinger a poslal hosty do vedení - 0:1. Na branku Josefa Plesingera dokázali domácí najít odpověd v 36. minutě, kdy se k exekuci pokutového kopu postavil Jakub Vajer a nezaváhal - 1:1. Remízový stav však netrval ani dvě minutky. V 37. minutě se prosadil hostující Jakub Kříž a opět poslal hosty do jednobrankového vedení - 1:2. Do poločasu už v Dašicích další branka nepadla a tak domácí po prvním dějství ztráceli na Mikulovice jeden gól.

Mikulovice druhou půli zvládly

Stejně jako do úvodního dějství tak i do druhého vstoupily Mikulovice na jedničku. V 53. minutě se trefil Jakub Hyxa a zvýšil náskok hostů na tři góly - 1:3. Poté převzali iniciativu domácí a to se brankově projevilo v 73. minutě, kdy zdramatizoval zápas Ondřej Vajer - 2:3. Domácím se nedařilo vyrovnat, čím blíž byl konec zápas, tím museli hrát vzadu víc na riziko a to potrestal Jiří Plesinger v 87. minutě a uzavřel tak gólový účet zápasu na 2:4. Mikulovice si tak připsaly cenné tři body a mohou pomýšlet minimálně na boj o střed tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK-1.FC Mikulovice
Zdeněk Formánek (trenér): Po počátčním náporu domácích se nám podařilo vyrovnat hru a vstřelit první branku. Domácí srovnali z velmi příšně nařízeného pokutového kopu, ale nám se podařilo odpovědět gólem na 1:2. V druhém poločase jsme do 70. minuty pokračovali v dobrém výkonu, ale posledních dvacet minut nás domácí tlačili. My jsme to vša přežili a ještě jsme dokázali z brejkové situace vstřelit definitivně rozhodující branku.



Sestavy


Sparta Dašice
J. Černohubý [-] - L. Vajer [-] , F. Cabicar [-] , V. Morávek [-] , P. Kašpar [-] - A. Vinař [-] , T. Hynek [-] (12. D. Šibal [-] ) , M. Hora [-] , J. Englich [-] - O. Vajer [-] - J. Vajer [-]

SK-1.FC Mikulovice
P. Sušil [-] - R. Vyskočil [-] (63. P. Štěpán [-] ) , J. Plesinger [-] , J. Hyxa [-] (81. T. Soukup [-] ) , L. Křivka [-] , T. Karlík ml. [-] , J. Kříž [-] , L. Valský [-] , T. Svoboda [-] , P. Vohralík [-] , R. Stefanov [-] (90. M. Karlík [-] )

ŽK: 32. J. Englich , 51. F. Cabicar , 56. A. Vinař , 79. D. Šibal - 36. P. Vohralík , 77. P. Štěpán .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Oulický Václav - LOUVAR Jakub, MARKL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.