3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdaneč na domácí půdě nezaváhala


Branky


47. M. Molek , 53. J. Musil , 59. J. Musil - 14. J. Plesinger
0

Domácí potvrdili roli favorita

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivá první půle

Čtvrtá Bohdaneč přivítala na svém hřišti třinácté Mikulovice a tak bylo její povinností dnes zvítězit. Domácí však nevstoupili do zápasu vůbec dobře. Hosté se dokázali prosadit ve 14. minutě, když vstřelil branku Josef Plesinger a poslal Mikulovice do jednogólového vedení - 1:0. Zápas byl od začátku velice vyhecovaný. Rozhodčí Aleš Svoboda musel šahat do kapsičky už v prvním poločase. Žlutou kartu viděli domácí Tomáš Virt, David Klement a hostující Radim Stefanov, takže si po zbytek zápasu museli dávat pozor. Do poločasu jsme kromě žlutých karet nic jiného neviděli a tak překvapivě po první půli šly Mikulovice do kabin za pro ně příznivého stavu 0:1.

Druhý poločas v režii domácích

Bohdaneč nastoupila do druhé půle s jednou změnou, Petr Peleška vystřídal Tomáše Virta. Domácí Bohdaneč opravdu vlétla do druhého poločasu. Ve 47. minutě se prosadil Martin Molek a srovnal tak krok s hosty - 1:1. O šest minut později překlopil misku vah na stranu Bohdanče Jakub Musil - 2:1. Domácí pokračovali ve výborném nástupu do druhého poločasu a přidali ještě jeden gól hned v 59. minutě a znovu se prosadil Jakub Musil - 3:1. Mikulovice nedokázaly ani snížit a tak si Bohdaneč došla pro další tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
T. Jupa (sekretář): Po vynikajícím nástupu jsme tradičně zahazovali šanci za šancí, až si vykoledovali z ničeho gól do své sítě. Soupeř dokonce poločasu velmi dobře bránil. Po přestávce jsme pokračovali v dobrém výkonu, zpřesnili koncovku a otočili zápas.




Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - J. Musil [-] (80. R. Novák [-] ) , L. Flekr [-] , T. Virt [-] (46. P. Peleška [-] ) , D. Klement [-] - S. Kvapil [-] (73. L. Bauer [-] ) , M. Molek [-] , R. Strejček [-] (55. J. Kopřiva [-] ) , V. Sadílek [-] - F. Uhlíř [-] (66. D. Voženílek [-] ) , J. Baldrych [-] -

SK-1.FC Mikulovice
D. Pitra [-] - P. Štěpán [-] , J. Plesinger [-] (73. M. Karlík [-] ) , J. Hyxa [-] (82. L. Václavek [-] ) , L. Křivka [-] , L. Valský [-] , R. Stefanov [-] , T. Svoboda [-] (65. R. Vyskočil [-] ) , T. Karlík ml. [-] , J. Kříž [-] , J. Vencl [-]

ŽK: 20. T. Virt , 44. D. Klement , 76. L. Flekr - 36. R. Stefanov , 70. J. Kříž .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Aleš - ORTIKOV Akhrorjon, MORÁVEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.