2:1
(1:0)
62. P. Pavlíček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

15.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemošice se statečně praly na hřišti lídra na body však nedosáhly


Branky


13. M. Bartoš , 66. M. Bartoš - 62. P. Pavlíček (p.)
0

Rosice na svém hřišti braly znovu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup domácích

Přihlížejích 180 diváků na hřišti v Rosicích nad Labem nečekalo na první branku dlouho. Už ve 13. minutě se prosadil, teď už čtrnáctigólový střelec Marek Bartoš a poslal svůj tým do jednogólového vedení hned v úvodu zápasu. Domácí měli svému soupeři co vracet, protože právě Nemošice jsou zatím jejich jediným přemožitelem v tomto ročníku okresního přeboru. Rosice kráčí sezónou bez větších výkyvů formy, ztratily body pouze třikrát ve odehraných kolech. První poločas už druhý gól nepřinesl. Domácí odcházeli do kabin spokojenější, stav totiž byl 1:0.

Marek Bartoš rozhodl o výhře svého týmu

Ve druhém dějství už musel rozhodčí Rambousek sáhnout do kapsy pro žlutou kartu, a to v 52. minutě jí ukázal Janu Zelenkovi.  O deset minut později zapískal rozhodčí Rambousek pokutový kop, udělil Janu Ružíčkovi žlutou kartu a k míči se postavil Petr Pavlíček. Ten šanci na srovnání zápasu nepromarnil a srovnal stav na 1:1. Na odpověd domácích Rosic se však nečekalo vůbec dlouho. Už v 66. minutě totiž vstřelil svůj patnáctý soutěžní gól Marek Bartoš a poslal Rosice opět do jednogólového vedení. Branka Marka Bartoše byla tou poslední, kterou hojné domácí obecenstvo vidělo a Rosice opět potvrdily své kvality a odnášejí si z tohoto utkání tři body.



Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem
M. Vlček [-] - J. Růžička [-] , D. Rousek [-] , P. Prokůpek [-] , J. Pešek [-] - D. Hovorka [-] (83. F. Vratišovský [-] ) , J. Rogovik [-] , J. Růžička [-] , J. Lejsek [-] (78. P. Zelinka [-] ) - F. Bartoš [-] , M. Bartoš [-] -

SK Nemošice
P. Dufek [-] - M. Vaculík [-] , T. Hofman [-] , M. Vítek [-] , J. Zelenka [-] , P. Polanecký [-] , M. Večeřa [-] , J. Javůrek [-] , V. Polanecký [-] (87. J. Jukl [-] ) , T. Linha [-] , P. Pavlíček [-]

Počet diváků: 180. Rozhodčí: Rambousek Josef - ZAHRADNÍK Matěj, ČAPEK Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.