4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý celek tabulky si hravě poradil s devátými Opatovicemi


Branky


0

Přelovice potvrdily skvělou domácí bilanci a vyhráli i šestý ze sedmi domácích zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

Do Přelovic na hřiště si našlo cestu krásných 100 diváků a na gól opravdu nemuseli čekat dlouho. Hned z první akce domácího celku totiž padnul gól a to po přihrávce Vohrálika na Ladislava Hladíka, který otevřel gólový účet zápasu - 1:0. Domáci po většinu času drželi míč na kopačkách a ve 20. minutě se opět mohl radovat Ladislav Hladík, tentokrát po přihrávce Radka Šimáka. Domáci tedy naskočili do zápasového tempa i na jaře velice dobře a další gól, zdálo se, je jen otázkou času. A doopravdy bylo tomu tak. Ve 36. minutě se po asistenci dvougólového střelce Ladislava Hladíka trefil Adam Šprync - 3:0. Rozjeté Přelovice přidali do poločasu ještě jednu branku a nebyl to nikdo jiný než znovu Adam Šprync, ten tak dorovnal svého kolegu Ladislava Hladíka v dnešním zápase na dva vstřelené góly 4:0. Domácí tak po poločasovém hvizdu sudího Marka Řeháka mohli jít nadmíru spokojeni.

Klidné dohrávání rozhodnutého zápasu

V druhém poločase Přelovice přepli na nižší rychlostní stupeň. Zápas se v poklidném nedělním odpoledni spíše dohrával, o bodech bylo rozhodnuto již v prvním poločase po dvou golech Hladíka a Šprynce a druhá pětačtyřicetiminutovka se tak obešla bez gólů. Domáci vstoupili do jarní části sezóny prvním domácím vítězstvím vysoko 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Přelovice
Miloš Koch (předseda): Naši rozehráli v prvním poločase parádní fotbalový koncert. Celý tým šlapal přesně tak, jak si naši fanoušci přáli a možná ani nečekali. Velká pochvala všem aktérům bez rozdílu! Druhý poločas bohužel už spadl do šedi. Příští sobotu odjíždí náš tým do dalekého Chvojence, kde se nám příliš nedaří a je třeba statistiky změnit.




Sestavy


TJ Přelovice
Š. Poříz [-] - L. Hladík [-] (56. L. Bidlo [-] ) , A. Šprync [-] (81. O. Šimák [-] ) , B. Blažek [-] (77. P. Uhlíř [-] ) , R. Novotný [-] , V. Řehák [-] , P. Vohralík [-] (72. M. Jelínek [-] ) , R. Šprinc [-] , T. Pracz [-] , D. Hajn [-] , R. Šimák [-]

AFK Opatovice n. L.
P. Hampl [-] - J. Diviš [-] , P. Svoboda [-] , P. Kuric [-] , J. Balog [-] , M. Vandas [-] , H. Bartoníček [-] (66. P. Diviš [-] ) , J. Richter [-] , J. Kovařík [-] , V. Jičínský [-] , T. Krsek [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řehák Marek - ŠKOLOUT František, BLAŽEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.