Nemošicím stačil na vítězství jeden gól


Branky


0

První domácí jarní utkání dopadlo pro domácí úspěšně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový vstup do zápasu v podání domácích Nemošic

Domácí Nemošice měli Ostřešanům opravdu co vracet, protože právě jejich poslední vzájemný zápas dopadl prohrou Nemošic 7:2. Na hřiště do Nemošic se na první jarní duel přišlo podívat krásných 150 diváků, kteří nemusel na první gól jarní části soutěže čekat dlouho. Hned v první minutě si připsal svůj první gól v sezóně Jan Zelenka po krásné rozehrávce Kostky ho našel uplně osamoceného ve středu zaskočené obrany Ostřešan. Zelenka nezaváhal a poslal svůj tým do brzkého jednogólového vedení. Domácí měli naordinovanou jasnou taktiku, zahušťovat střed hřiště a pozorně bránit a to se jim v prvním poločase dařilo téměř dokonale. Stav po úvodním dějství se tak po gólu Zelenky v první minutě nezměnil a koncentrovaná hra Nemošic sbírala ovoce. Poločasový stav tedy byl 1:0.

Disciplinovaný výkon domácích pokračoval i ve druhé půli

Po poločase se hra víceméně vyrovnala, domáci dodržoval danou taktiku na jedničku a dokázali si vytvořit i několik šancí, zejména Linha dělal hostující obraně potíže a několikrát ho museli zastavovat nedovolenými zákroky. Hostům se nepodařilo překonat domácí obranu a vstřelit vyrovnávající gól a tak si Nemošice za disciplinovaný výkon po právu odnesli z prvního jarního klání tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Nemošice
Petr Dvořák (vedoucí mužstva): Řekl bych, že hosté pod dojmem vysoké výhry z podzimu nastoupili k zápasu příliš bohorovně a my jsme je dokázali potrestat hned ve 30. vteřině. To dle mého rozhodlo zápas. Dovolil bych si dnes pochválit celé naše mužstvo za disciplinovaný výkon. U hostů pak brankaře Jahelku.




Sestavy


SK Nemošice
P. Dufek [-] - M. Vítek [-] , V. Kostka [-] , J. Zelenka [-] , P. Polanecký [-] , M. Večeřa [-] , J. Javůrek [-] , V. Polanecký [-] , T. Linha [-] , T. Koblížek [-] (56. D. Řezníček [-] ) , J. Bratršovský [-]

AFK Ostřešany
M. Jahelka [-] - J. Vilím [-] (65. O. Dufek [-] ) , D. Paštyka [-] , Z. Sekyrka [-] , M. Havelka [-] (85. J. Havlíček [-] ) - J. Kasal [-] (74. P. Hodás [-] ) , M. Moravec [-] , J. Tejnecký [-] , M. Půlpán [-] , J. Šoupal [-] - L. Moravec [-]

ŽK: 15. M. Havelka , 47. J. Tejnecký , 90. J. Havlíček .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Klíma Miroslav - ZAHRADNÍK Matěj, STRNAD David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.