Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Újezdem a Mikulovicemi nabídl střet dvou týmu ze spodu tabulky


Branky


0

Újezd zvládl první jarní kolo na jedničku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr prvního dějství vyšel lépe domácím

Na hřiště do Újezdu si našlo cestu 60 diváků, kteří doufali v lepší výkony, než jim domácí mužstvo nabídlo v podzimní části soutěže. Pro oba celky to byl velmi duležitý zápas vzhledem k jejich postavení v tabulce. Újezd se v případě výhry mohl dotáhnout právě na Mikulovice. Útkání začalo v klidném tempu, na první gól diváci museli čekat do 34. minuty, kdy sudí Aleš Svoboda ukázal na bílý bod, k míči se postavil Jiří Dvořáček a penaltu proměnil - 1:0. Tento gól domácí tým nakopl a ještě do poločasu zvýšil na 2:0 svým šestým gólem v sezóně Jan Koblížek. Domácí zvládli první poločas lépe a do kabiny šli s náskokem dvou branek.

Dvougólový střelec a přesvědčivé vítězství domácích

Dvěma góly uklidněný Újezd nastoupil do druhého poločasu s klidem na kopačkách. Hostující Mikulovice jestli chtěli pomýšlet na bodový zisk, museli hru otevřít. Toho v 75. minutě využil Jan Rozsévač, který skóroval i na podzim v Mikulovicích, zvýšil tím vedení domácích už na rozdíl tří branek. O deset minut později přidal Jan Rozsévač svůj druhý gól v dnešním zápase a třetí gól proti Mikulovicím v této sezóně a definitivně tak rozhodl o třech bodech pro domácí Sokol Újezd. Domácí mužstvo se tak na Mikulovice dotáhlo, dokonce je i o skóre předskočilo a v tabulce se posunulo na 12. místo.



Ohlasy k zápasu



SK-1.FC Mikulovice
Zdeněk Formánek (trenér): Zápas mohl klidně skončit 4:4 nebo 7:7. Je to pro nás debakl. Trápí nás hlavně nemohoucnost v zakončení, šance jsme si vytvořit dokázali.



Sestavy


Sokol Újezd
M. Jandák [-] - A. Bosman [-] (63. T. Rusín [-] ) , M. Vohralík [-] (80. J. Huňáček [-] ) , J. Dvořáček [-] , J. Koblížek [-] , J. Petříček [-] , J. Rozsévač [-] , F. Doležal [-] , J. Petříček [-] , P. Sobotka [-] , T. Rambousek [-] (58. V. Chlumecký [-] )

SK-1.FC Mikulovice
P. Sušil [-] - J. Plesinger [-] , J. Vencl [-] , J. Hyxa [-] (59. M. Karlík [-] ) , L. Křivka [-] , L. Valský [-] (80. V. Novotný [-] ) , R. Stefanov [-] , T. Svoboda [-] , J. Kříž [-] , T. Karlík ml. [-] , P. Vohralík [-] (53. P. Štěpán [-] )

ŽK: 52. T. Rambousek , 82. V. Chlumecký - 42. J. Hyxa , 44. T. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svoboda Aleš - OLAJOS Viliam, ROBOVSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.