Bohdaneč odstartovala jaro třemi body


Branky


0

Po vyrovnaném prvním poločase Bohdaneč zužitkovala více fyzických sil a došla si pro vítězství

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas se spoustou šancí

Domácí začali zápas aktivněji, ale do první obrovské šance se dostali hosté, kdy po krásném průniku Kušníra se ocitl ve velké příležitosti Michňák, ale netrefil míč ideálně a domácí brankář Jezdinský si se střelou poradil. V 6. minutě si skvěle zpracoval míč Kvapil a předložil do čisté šance Baldrychovi ten však poslal míč vysoko nad bránu. O čtyři minuty později se dostal do šance Kvapil v rozhodující moment si míč předkopl a zblízka ho vychytal Frinta. V 17. minutě se Flekr odhodlal ke střele z dálky, ale Frinta byl pozorný a předvedl další vynikající zákrok. O minutu později se téměř z půlky pokusil Kušnír překvapit bránkáře Jezdinského, tento zajímavý pokus však skončil nad. Po pěkné kombinaci domacích a průnikové přihrávce Tomáše Molka se dostal ke své druhé střele zpoza vápna Libor Flekr a otevřel gólový účet zápasu krásnou střelou k zadní tyči. Po individuální akci Martina Molka se domácí fanoušci už radovali, ale míč skončil těsně vedle levé tyče. Ve 43. minutě se k prvnímu rohu dostali hosté. Roh zahrával hostující kapitán Vrážel a výborně našel ve vápně Klofandu, který z voleje překonal brankáře Jezdinského. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Bohdaneč třemi góly rozhodla utkání

Do druhého poločasu vystřídal zkušeného Filipa Uhlíře nadějný dorostenec Peleška, který útočnou hru domácích velmi oživil. Domácí od začátku druhého poločasu přebrali otěže zápasu a hnali se za vítězstvím. V 57. minutě potrestal hrubou chybu hostujícího beka Peleška a tvrdou střelou na zadní tyč propálil Frintu - 2:1. Hned o dvě minuty později po nepřehledné situaci před brankařem Frintou se nejlépe zorientoval Klement a střelou z voleje překonal bezmocného Frintu - 3:1. V 63. minutě po parádni akci domácího týmu, kdy Sadílek krásně přiklepl balón do běhu Musilovi a ten se v zakončení nemýlil a skvěle chytajícímu Fritnovi nedal šanci. Domácí uklidnili hru a hosté již neměli síly na odpověd. Bohdaneč si tak dokráčela pro první jarní tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
T. Jupa (sekretář): Byli jsme od začátku lepším týmem a záhy jsme šli do vedení. Potom jsme ale předvedli festival zahozených šancí, až jsme si vykoledovali vyrovnání. Po přestávce jsme se uklidnili v koncovce a během šesti minut rozhodli. Potom už se jen v klidu dohrávalo.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čermák Jiří - BLAŽEK Zdeněk, BINDER Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.