Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DBSK v Byškovicích opět prohrál


0

Fotbalisté Neratovic B se dostali zpět na 3. místo tabulky. Na domácím hřišti totiž dokázali využít zaváhání Mělníka a zejména díky skvělému úvodu utkání zvítězili. Dolní Bousov už by naopak potřeboval, aby tato sezóna skončila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neratovice jdou po rychlém úvodu do zaslouženého vedení

Pouze 11 statečných včetně dvou dorostenců dorazilo k zápasu z Dolního Bousova. A protože problémy se sestavou hlásili i domácí, dal se v horkém počasí očekávat vyrovnaný souboj. Úvod zápasu měl ale jednoznačného vládce - domácí Neratovice B. Už ve 2. minutě šli domácí do vedení, když Drahorád zakončil přesnou přihrávku Nováka. 1:0. 6. minuta zápasu přinesla druhý gól a opět do sítě DBSK - přesnou střelou se prosadil Pajkrt. 2:0. Hosté ale zlepšili svou hru a dočkali se rychlého snížení stavu - domácí obránce Dzimko nemohl pro zranění pokračovat a než stihl vystřídat, dokázal hostující Tomíček proměnit svůj průnik. 2:1. O dvě minuty později mohlo být vyrovnáno, když Šolc vysunul opět Tomíčka, jeho lob ale domácí brankář Černý vytáhnul na roh. Ve 22. minutě mohli domácí opět odskočit, proti byl ale debutant v brance Urban, ve 34. minutě se už ale skóre měnilo. Lovíšek po přihrávce Pajkrta nastřelil břevno, od něj se však míč odrazil do zad brankáře a poté za brankovou čáru. 3:1.

 

 

 

Dolní Bousov přidává, na body to ale nestačí

Po změně stran hosté přidali na obrátkách a vyrovnali hru, šance Mervy ani Tomíčka ale kýžené snížení nepřinesly. V 64. minutě tak přišel trest, když Pajkrt proměnil svou individuální akci po špatné rozehrávce Dolního Bousova. 4:1. Hosté se ale nevzdávali a v 69. minutě opět snížili - Tomíček využil teče jednoho z obránců a vymetl šibenici. 4:2. Ve zbytku utkání se už nerodily žádné výraznější šance - tedy až do poslední minuty zápasu, kdy na hostující straně mířil těsně vedl Klíma a následně Tomíček pouze nastřelil brankáře. Domácí Neratovice B tak uhájily výhru a drží ve svých rukách boj o konečné 3. místo.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Poděkování za toto vítězství si zaslouží celé mužstvo, všichni hráči nechali na place spoustu sil a potu a ti, kteří o víkendu odehráli za mužstva Neratovic navíc ještě další utkání nebo se věnovali výchově neratovické mládeže na turnaji přípravek a i v neděli to odmakali, si zaslouží mé uznání.

Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Přesně jak je v nadpise, už aby sezóna skončila.



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
A. Černý [-] - P. Jína [-] , D. Nguyen [-] - V. Žežulka [-] - M. Brabec [-] (90. M. Pospíšil [-] ) - D. Dzimko [-] (14. R. Novotný [-] ) , M. Novák [-] , M. Lovíšek [-] , J. Pajkrt [-] , J. Drahorád [-] , A. David [-]

Dolnobousovský SK
P. Urban [-] - V. Bíšek [-] , L. Holub [-] , R. Bartoň [-] - R. Tomíček [-] , P. Vynikal [-] , T. Šolc [-] , A. Pavliš [-] , J. Kasal [-] , M. Merva [-] - O. Klíma [-]

ŽK: 44. P. Jína , 79. A. David - 53. A. Pavliš .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Hes Filip - CICHRA David, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.