0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Lhota vybojovala svůj čtvrtý bod!


Branky


0

Dlouhé čekání je u konce a domácí konečně slaví zisk dalšího bodu. Radost mohla být ještě větší, pokud by se fotbalistům Dlouhé Lhoty podařilo uspět v penaltovém rozstřelu. Hosté z Neratovic se svým výkonem proti poslednímu týmu tabulky zřejmě spokojeni nebudou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle gól nepřináší

Notné problémy se sestavou museli při výjezdu za posledním celkem tabulky řešit fotbalisté Neratovic B. Nakonec se jim podařilo sestavit akceschopnou dvanáctku hráčů a mohli přímo na širokém hřišti v Dlouhé Lhotě hájit své vynikající umístění v tabulce. Domácí hráli opět pouze o čest a v jejich základní sestavě se objevil i trenér týmu Niklfeld. S postupem času ale bylo jasné, že domácí tým dnes bude mít jedinečnou šanci na zisk dalších bodů do své chudé sbírky. Hosté totiž útočnou aktivitou zrovna neoplývali a za zmínku z jejich strany stojí snad jen pěkná střela Nguyena, kterou musel Charvát v domácí brance vyrazit. V samotném závěru poločasu pak hlavička Sochora jen těsně minula domácí branku, a protože Dlouhá Lhota svou jedinou šanci také neproměnila, šlo se do kabin za stavu 0:0.



Babovák odmítá rozhodnutí - penaltu neproměňuje

Ve druhé půli se hra přeci jen trochu rozhýbala a urodila se dokonce i jedna velká šance. V pokutovém území byl totiž podražen hostující útočník Palanský a sudí Svoboda neváhal s nařízením penalty! K ní se postavil jeden z nejmladších hráčů na hřišti Babovák, na brankáře Charváta ale nevyzrál a skóre se tak neměnilo. Strhnout skóre na stranu Neratovic B mohl také jediný střídající žolík Maštalíř, na zadní tyči mu ale k zakončení scházel krok. Domácí tým se ve druhém poločase také osmělil a v celkovém součtu si vytvořil dokonce více šancí. Ke vstřelení branky mu ale nepomohl ani samostatný únik, který bravurně kryl hostující brankář Černý, a tak se šlo do penalt. V nich byli všichni střelci úspěšní až do 7. série, kdy domácí brankář nastřelil břevno, a tak se ze zisku dvou bodů radují Neratovičtí.



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Za daných okolností to bylo naše maximum, za které můžeme být ještě rádi. Stále se trápíme v koncovce našich akcí, oba dva naší útočníci prakticky za celý zápas neohrozili domácí branku a jsou to útočníci pouze podle postavení na hrací ploše... Pokud nedáme gól ze standardní situace nebo po povedené akci z druhé vlny (které jsme v tomto utkání též příliš neměli), nemůžeme v utkání vyhrát. Navíc v utkání na širokém hřišti se projevila naše mizivá účast na trénincích a poslední celek tabulky nás v závěru fyzicky i přehrával. To, že v mužstvu byli i dva hráči, kteří ještě na podzim patřili do základu divizního kádru, by nepoznal vůbec nikdo. V neděli hostíme zachrańující se Bakov který přijede a bude bojovat protože mu nic jiného nezbývá! My, pokud se chceme udržet na medailovém umístění, musíme určitě přidat! Do utkání určitě nezasáhne Jirka Chrdle, kterému přejeme brzké uzdravení a v příští sezoně návrat mezi nás a hlavně na zelený pažit!



Sestavy


FK Dlouhá Lhota
A. Charvát [-] - P. Niklfeld [-] (75. V. Brodský [-] ) , P. Zelba [-] , P. Dubický [-] , R. Kohnhäuser [-] , M. Limr [-] , J. Pastorek [-] , P. Šolc [-] , J. Vrabec [-] , L. Zdobinský [-] , O. Zdobinský [-]

FK Neratovice-Byškovice
A. Černý [-] - M. Zeman [-] , P. Jína [-] , D. Nguyen [-] - R. Novotný [-] (68. J. Maštalíř [-] ) , M. Babovák [-] - T. Lemarie [-] , M. Palanský [-] , M. Brabec [-] - V. Žežulka [-] , L. Sochor [-]

ŽK: 47. P. Zelba - 81. D. Nguyen , 90. P. Jína .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Svoboda Richard - STÁDNÍK Vladimír, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.