2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vála v závěru rozhodl o cenné výhře Mělníka


Branky


40. J. Rolenc , 82. S. Vála - 64. O. Šíma
0

Vybojovanou výhru připisují na své konto fotbalisté FC Mělník. Na jejich hřišti to dlouho vypadalo na dělbu bodů, v 82. minutě ale do vývoje utkání zasáhl stoper domácích Vála a všechny body zůstaly na Mělníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rolenc posílá Mělník do vedení

Nadmíru zajímavý zápas se dal očekávat na Mělníku, kam přijel celek Benátek B. Herní styl mladého hostujícího týmu je už všem soupeřům v soutěži známý, a tak se čekalo, jak na něj bude platit hra mělnických fotbalistů. Od počátku utkání bylo zřejmé, že hosté ani tentokrát nesleví ze svého kombinačního stylu, proti obraně domácích to ale měli složité. Benátky kombinovaly a snažily se dostat na dostřel Sekerkovy branky. Mělničtí zase spoléhali na individuální kvalitu svých útočníků, což se jim také vyplatilo ve 40. minutě, kdy domácí vyslali dlouhý nákop vpřed, který se dostal až k útočníkovi Rolencovi. Ten sice nebyl ve výhodné pozici proti třem bránícím hráčů, dokázal ale ustát všechny souboje a prodrat se až před brankáře Levíčka, kterého prostřelil. Po této jediné gólové situaci bylo skóre prvního poločasu 1:0.

 

Druhý poločas žádnou velkou změnu ve vývoji zápasu nenabídl. Hosté provedli v poločase jednu změnu v sestavě a už s čerstvým Šimůnkem mohli slavit vyrovnání. Stalo se tak v 64. minutě, kdy svou další branku přidal Šíma, kterého poslední utkání zastihla v opravdu vynikající formě. 1:1. Utkání se pomalu chýlilo ke konci za nerozhodného stavu, nakonec ale rozhodnutí přišlo. V 82. minutě si domácí tým pomohl standardní situací, po které míč propadl do vápna Benátek. V osobních soubojích prokazovali po celý zápas převahu domácí fotbalisté a i tentokrát tomu bylo podobně. K volnému míči se totiž v souboji dokázal protlačit Vála, jehož střela skončila až v síti. 2:1.



Ohlasy k zápasu



SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Naše hra v určitých fázích tohoto utkání byla pro mě uspokojující, protože jsme více drželi míč, kombinovali jsme. V tomto jsme navázali na předcházející zápasy. Víme, co chceme hrát, samozřejmě v některých situacích jsme zbrklí a nepřesní v přihrávce. Tohle ale musím příčíst tomu našemu mládí a nazkušenosti. Dalo by se říci, že toto utkání jsme si prohráli před naším vápnem a v šestnáctce, kde jsme propadali v osobních soubojích s mělnickými útočníky či podhrotovými hráči. Jak jsem řekl, s naší hrou a kombinací jsem spokojen. My ale musíme přidat v osobních soubojích jeden na jednoho. Vím, že jsme v podstatě dorostenecký tým, ale v této soutěži tohle prostě rozhoduje. Myslím si, že domácí zápas proti Dolnímu Bousovu bude naprosto o tom samém.



Sestavy


FC Mělník
M. Sekerka [-] - J. Jiskra [-] , J. Rolenc [-] (89. J. Janda [-] ) , T. Skopka [-] (56. J. Majzler [-] ) , J. Vernek [-] , H. Tříška [-] , S. Vála [-] , F. Vlasák [-] , M. Skopka [-] , V. Volf [-] , L. Rambousek [-]

SK Benátky nad Jizerou B
V. Levíček [-] - P. Zeman [-] , F. Pařízek [-] (77. T. Musil [-] ) , O. Šimek [-] , D. Radosta [-] , M. Langšádl [-] , O. Šíma [-] (71. M. Machka [-] ) , J. Kamlach [-] (46. M. Šimůnek [-] ) , D. Chaloupka [-] , M. Bonomo [-] , J. Kohl [-]

ŽK: 60. L. Rambousek , 85. J. Rolenc - 51. D. Radosta , 78. J. Kohl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Glogar Lukáš - BURIAN Michal, GLOGAR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.