2:1p.
(0:0)
83. Z. Kratochvíl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dynamo veze z Dolního Bousova bod


Branky


0

Zápas týmů, které poslední týdny nezastihly v nejlepší formě, se odehrál v Dolním Bousově. Domácí fotbalisté sice neudrželi nejtěsnější vedení, penaltový rozstřel ale zvládli lépe a berou dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dynamo dobrým výkonem drží domácí od své branky

 

Že nedají hosté z Nelahozevsi svou kůži lacino, bylo jasné hned od úvodního hvizdu sudího Stehlíka. Úvodní čtvrthodinu se hrálo mezi vápny bez vážnějších příležitostí a jako první vystrčili růžky hosté ve 14. minutě - jejich střela ale směřovala nad bránu. Poté se do blízkosti soupeřovy branky dostali i hráči DBSK, ale zakončení Klímy ani Koštíře rovněž nebylo přesné. Velkou šanci pak přinesla 27. minuta, kdy musel parádní zákrok předvést domácí brankář Sýkora - hosté totiž pálili z prostoru malého vápna, skóre se ale neměnilo. Ještě před poločasem si fotbalisté Dynama připsali další nepřesný střelecký pokus, a protože přesnost domácích ve finální fázi byla po celou první půli prakticky nulová, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Blíže vítězství jsou domácí, jde se ale do penalt

Domácí tým jako by se v kabinách probral a do druhé půle vstoupil mnohem aktivněji - hned po minutě hry ale Klíma trefil pouze brankáře Zavadila. Ve 49. minutě hlavičkoval Koštíř nad a o dvě minuty později ho napodobil opět Klíma. V 58. minutě se už skóre měnilo - přihrávkou vyslal do útoku Klíma Tomíčka, ten obešel gólmana a skóroval do prázdné branky. 1:0. Další velkou šanci měl v 60. minutě domácí Merva, ale svou střelu poslal nad branku a další Klímův pokus skončil také vysoko nad brankou. V 65. minutě se dostali konečně k pořádnému útoku i hosté a byla z toho velká šance - Sýkora ale samostatný únik jednoho z útočníků dokázal zneškodnit. Také brankář Dynama Zavadil chytal ve velké formě a držel své spoluhráče ve hře. To přineslo ovoce v 83. minutě, kdy si hosté vybojovali pokutový kop a kapitán Kratochvíl proměnil. 1:1. V závěrečném tlaku mohl strhnout výhru na domácí stranu T. Šolc, ale v nadějné pozici minul branku, a tak přišly na řadu pokutové kopy. Jejich exekuci Dolní Bousov natrénoval minulý týden ve Velkém Borku, a tak se tentokrát mohl radovat z vítězství.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Od úvodu bylo znát, že k nám dorazil zdatný tým. První půle z naší strany nic moc, druhá už byla o hodně lepší. Soupeř hrál dobře a remíza v základní hrací době je spravedlivá.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - V. Bíšek [-] , J. Stejskal [-] , R. Bartoň [-] (87. J. Kasal [-] ) , M. Novák [-] - R. Tomíček [-] , M. Merva [-] , M. Koštíř [-] , P. Vynikal [-] , T. Šolc [-] - O. Klíma [-] -

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Emmer [-] , P. Vágner [-] - M. Bednařík [-] , L. Simon [-] (90. I. Mykulychynskyi [-] ) , J. Holý [-] , R. Minařík [-] (87. I. Shiman [-] ) , Z. Kratochvíl [-] - P. Kobera [-] , D. Kaplan [-] (72. M. Pekárek [-] ) - J. Jindřich [-]

ŽK: 43. J. Stejskal - 41. J. Holý , 42. R. Minařík , 53. Z. Kratochvíl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stehlík Jan - JAROLÍMEK Roman, DOUBRAVA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.