Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice opět nenašly vyrovnaného soupeře


Branky


0

Další vysokou výhru si na své konto připisují fotbalisté Pěčic. Ti hrají v opravdu famózní formě a tentokrát nadělili kanára zachraňujícímu se Velkému Borku. Hosté budou muset nahnat body jinde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěčice jsou jasně lepší a zaslouženě vedou

Od úvodního hvizdu sudího Šmejkala bylo jasně patrné, že Pěčičtí budou chtít natáhnout svou vítěznou sérii o další zápas. Velký Borek se prakticky pouze bránil a již ve 4. minutě musel brankář Procházka předvést skvělý zákrok proti Kořínkovi. V 7. minutě už se skóre měnilo - domácí vybojovali dobrým napadáním míč pro Kiceluka, a ten střelou na přední tyč nachytal brankáře. 1:0. Další šanci domácích měl na své hlavě Tůma, po rohovém kopu ale jeho střelu zneškodnil brankář. Ve 20. minutě přidal Kiceluk svou druhou branku, když zužitkoval nádhernou akci Kořínka. Ten individuálně prošel přes čtyři hráče a předložil svému spoluhráči před odkrytou branku. 2:0. Ve 30. minutě už to bylo o tři branky - Tůma se opět dostal k hlavičce po rohovém kopu a tentokrát už se nemýlil. V závěru poločasu se dostali k jedinému ohrožení soupeřovy branky i fotbalisté Velkého Borku. Dufek si ale se střelou v pohodě poradil, a tak poločas skončil za stavu 3:0.

Skóre se zastavuje až na šesti brankách

Domácí hráli i za rozhodnutého stavu s velkou chutí a hosté z Velkého Borku se ve druhé půli už prakticky vůbec nedostávali na polovinu soupeře. V 58. minutě Kiceluk vrátil Kořínkovi gólovou přihrávku a druhý jmenovaný se přesně trefil na zadní tyč. 4:0. Další gól mohl přidat Volf, jeho hlavička po Hubačově centru ale těsně minula zadní tyč. Demolice hostující obrany pokračovala v 68. minutě, kdy Hubač našel rozběhnutého Heřmanského, ten našel prudkým přízemním centrem našel Flachbarta a zkušený harcovník se blýskl střelou po vzoru Didiera Drogby - patou nasadil brankáři housle. 5:0. Po dalším úspěšném napadání domácí zazdili obrovskou šanci - postupovali totiž hned v trojici na osamoceného brankáře. Ten ale Kořínkovu přihrávku vystihnul. Poslední branka zápasu přišla v 82. minutě, kdy Volf zužitkoval další přihrávku od Kiceluka. Pěčice tak po dominantním výkonu zvítězily 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Začnu asi trochu neskromně: dnes to byl zápas, ve kterém šlo od úvodních minut jenom o to, jaký bude gólový rozdíl. Hlavně přístup některých hostujících hráčů byl dost zarážející na to, že bojují o záchranu. Pro nás to je teď krásné období, ale každá bodová ztráta v závěru sezóny to může znehodnotit!




Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , O. Novák [-] , M. Heřmanský [-] , J. Flachbart [-] - M. Hubač [-] , A. Kriška [-] (54. D. Košťál [-] ) , J. Volf [-] , V. Novák [-] (64. A. Čech [-] ) - A. Kořínek [-] , A. Kiceluk [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] , T. Krajník [-] , D. Procházka [-] (66. M. Junek [-] ) , M. Procházka [-] , M. Mihalík [-] , P. Vokoun [-] , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] , T. Pavlík [-] , L. Krajník [-]

ŽK: 76. T. Pavlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - BENÁK Petr, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.