3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice ve druhé půli zavelely k výhře


Branky


48. T. Kopejska , 58. P. Lauda , 90. J. Toman
0

Po bezbrankové první půli se gólové taktovky chopili domácí fotbalisté, kteří si díky Kopejskovi a Laudovi brzy vypracovali dvoubrankový náskok. Ten ještě navýšili třetí brankou a slaví důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes několik šancí zůstává stav bezbrankový

Bez svých tří útočníků se museli obejít hosté z Lužce, kterým se však do sestavy vrátil záložník Kuchař. Na domácí straně zase chyběl kapitán týmu Novák. Ani to ale nezabránilo domácím v dobrém vstupu do utkání - Toman se pěkně uvolnil a obstřeloval brankáře, Prislupský se ale natáhnul a vytěsnil střelu na roh. V 5. minutě pak po Vostřelově centru Fabián na zadní tyči přestřelil a gólem neskončil ani zajímavý průnik Šulce. Poté se ke slovu dostali také hosté, kteří ke své první šanci využili chybné rozehrávky Tišických. Hádek ale byl na místě a skóre se neměnilo. Poté předvedl několik ostřejších zákroků hostující Roučka, který vyfasoval žlutou kartu a zdálo se, že jeho čas na hřišti brzy vyprší. Sudí Kratochvíl ale nakonec po červené kartě sáhnout nemusel. Ve 31. minutě se snažil Kuchař překvapit domácího brankáře, jeho pokus ale skončil vedle. A když Prejzek ve výborné pozici zakončil slabě, mohli jít do vedení Lužečtí - Uher krásně obešel několik hráčů soupeřů, jeho zakončení podél vybíhajícího Hádka ale skončilo několik centimetrů vedle levé tyče.

 

 

 

Střídající Kopejska brzy rozhoduje

Zraněného Fabiána v poločase nahradil v domácím dresu Kopejska a právě on se postaral ve 48. minutě o první branku zápasu - po závaru před brankou hostí prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. 1:0. Do další šance se tlačil Šulc, kterého po pěkném uvolnění hledal Vostřel, na míč ale nedosáhl. V 54. minutě mohlo být vyrovnáno – domácí se tlačili za druhým gólem a trochu zapomněli na zadní vrátka. Do brejku se dostal Hrdlík, naštěstí pro domácí ale nestihl zakončit. V 58. minutě výborně hrající Šulc podržel na levé straně balón, včas přihrál Laudovi, ten se zbavil dotírajícího obránce a na jeho umístěnou střelu byl brankář Prislupský krátký. 2:0. Následně se hra opticky vyrovnala, ale fotbalisté Lužce nebyli bez svých útočníků příliš nebezpeční, a tak si domácí zkušeně hlídali výsledek. Účet zápasu pak podtrhla krásná akce z devadesáté minuty, kdy se do brejku dostal Šulc, ideálně načasoval přihrávku na Tomana a ten před prázdnou bránou potřetí rozjásal domácí příznivce. 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Konečně se nám podařil aktivní vstup do zápasu, několik neproměněných příležitostí mohl soupeř ke konci poločasu potrestat. I začátek druhé půle vyšel podle našich představ, nadále jsme byli aktivní a přidali jsme ještě dvě pěkné branky. Musím poděkovat všem hráčům za splnění taktických úkolů a divákům - po dlouhé době se v Tišicích na fotbale tleskalo a byl slyšet i kotel.




Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - T. Brzoň [-] - J. Pajkrt [-] , P. Lauda [-] , M. Vostřel [-] , D. Fabián [-] (46. T. Kopejska [-] ) - J. Toman [-] , J. Šulc [-] - M. Vítovec [-] (77. Š. Karlík [-] ) , T. Prejzek [-] (89. L. Pochman [-] ) , M. Brodský [-]

AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - J. Kučaba [-] , R. Stejskal [-] , P. Tauchman [-] , J. Uher [-] , P. Kerpl [-] (85. F. Jirkovský [-] ) - D. Tauchman [-] , T. Roučka [-] , D. Hrdlík [-] (82. M. Prislupský [-] ) - - R. Levý [-] (59. M. Rigo [-] ) , T. Kuchař [-]

ŽK: 25. T. Roučka , 26. R. Levý .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - HOLÝ Milan, LACINA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.