5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šíma v první půli rozhodl o výhře Benátek


Branky


8. O. Šíma , 22. J. Kraus , 44. O. Šíma , 47. J. Resl (vl.) , 87. M. Kredba - 29. D. Altman
0

Úspěšný domácí zápas mají za sebou domácí Benátky B. Proti nim se sice postavil namotivovaný soupeř z Bakova, ten ale brzy nabral ztrátu a ve druhé půli už nenašel sílu na zvrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šíma dvěma brankami dává Benátkám slušný náskok

Jasného favorita v podobě výborně hrajícího B-týmu Benátek nad Jizerou, mělo derby dvou týmů, jejichž společným znakem je právě poloha na řece Jizeře. Pro hosty měl zápas přeci jen větší důležitost, jelikož se v tabulce nebezpečně blíží sestupovým vodám. Domácí, posíleni o hráče A-týmu Mižiče, ale od úvodních minut ukazovali, že zisk bodů bude pro Bakovské velmi tvrdým oříškem. Domácí tým dobře kombinoval a již v 8. minutě šel do vedení zásluhou Šímy. Na druhou branku Krause pak ale dokázal odpovědět hostující Altman a zdálo se, že by hosté přeci jen mohli mít šanci. Zřejmě rozhodující okamžik celého zápasu však přišel ve 44. minutě, kdy Šíma svou druhou brankou upravil na poločasových 3:1.

 

Bakov nemá sílu na větší odpor

Zdálo se, že branka do šatny zlomila odpor hostí a i ve druhé půli to byli převážně domácí, kdo se snažil tvořit hru. To se jim vcelku dařilo a vytvářeli si další šance. Velmi aktivní v tomto směru byl Mižič, který výrazně zaměstnával obranu soupeře a celkem si v tomto zápase připsal čtyři gólové asistence. Dalším hřebíčkem do rakve hostujícího celku pak byla vlastní branka mladého Resla ze 47. minuty. Na pozoru se stále musel mít rovněž bakovský brankář Louda, který ale stejně nedokázal zabránit páté brance ve své síti, a tak utkání skončilo vysokou výhrou Benátek B v poměru 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Dnešní utkání se mi hodnotí vesele. Zápas splnil veškeré mé požadavky, které po klucích chci a které s nimi trénuji. Jsem obrovsky spokojený. Vše vyústilo pěti vstřelenými góly a ještě několika brankovými příležitostmi. Zápas se musel přítomným divákům líbit. Musíme se připravit na další zápas, který nás čeká na půdě FC Mělník. Bude to těžké utkání, ve kterém budeme chtít ukázat to samé, co se nám dařilo v posledních třech kolech.

SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický - trenér: Z naší strany to byla tragédie. Takto se o záchranu nebojuje. V poločase jsem v kabině něco řekl, ale my se toho nedržíme. V posledních čtyřech zápasech jsme se snažili hrát fotbal, dnes jsme to ale jednoznačně zabalili.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - F. Pařízek [-] , Š. Krýda [-] (62. M. Machka [-] ) , O. Šimek [-] , J. Mižič [-] , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] (46. P. Zeman [-] ) , O. Šíma [-] , J. Kohl [-] , D. Chaloupka [-] (62. M. Kredba [-] ) , M. Bonomo [-] (46. J. Jäger [-] )

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - J. Hozák [-] (52. T. Formáček [-] ) , L. Sameš [-] (52. T. Vitmajer [-] ) , J. Resl [-] , D. Altman [-] , K. Pilz [-] - M. Brož [-] , P. Vitmajer [-] , L. Vávra [-] - M. Louda [-] (61. P. Špringer [-] ) , M. Mlynka [-] (90. J. Kamenický [-] )

ŽK: 32. Š. Krýda , 72. O. Šíma , 89. F. Pařízek - 86. K. Pilz , 90. M. Mlynka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chovanec Petr - DRAGOUN Radek, SKŘIVÁNKOVÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.