Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek zvítězil díky skvělému úvodu


Branky


0

Důležitý zápas se odehrál ve Velkém Borku, kam zavítali rovněž sestupem ohrožení fotbalisté Bakova. Oba týmy měly před zápasem na svém kontě 17 bodů, po utkání jsou o tři body spokojenější domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borek brzy získává rozhodující náskok

Oba týmy se do důležitého zápasu vrhly po hlavě a už v 1. minutě vyslaly po jedné střele na každé straně. Není tak divu, že z tohoto stylu hry vyplynul i brzký první gól, kdy v 7. minutě z větší vzdálenosti za vápnem napřáhl Paloušek a jeho rána skončila až za zády hostujícího gólmana Loudy. 1:0. Ve 13. minutě bylo pro domácí tým ještě veseleji, když T. Krajník nahrál z pravého rohu zpět na roh vápna Palouškovi a ten poslal přesný centr na zadní tyč, kam si naběhl osamocený Štrupl a ve skluzu doklepával do prázdné branky. 2:0. Po tomto gólu zapnuli hosté z Bakova na vyšší obrátky a vytvořili si několikaminutový tlak. Ten však obrana Velkého Borku dokázala přečkat a domácí navíc udeřili z rychlého brejku. V tomto případě vyvezl rychle míč na polovinu hřiště Jeřábek a přesným pasem našel Mihalíka, který postupoval z pravé strany sám na branku a přesnou střelou na zadní tyč nedal hostujícímu brankáři šanci. 3:0. Bakovští dokázali snížit v důležitou chvíli těsně před poločasem, když domácí chybovali na levé straně hřiště a hosté ostřelovali jejich branku. První pokusy zneškodnil brankář Procházka, další zblokovali obránci, ale nakonec až čtvrtá střela během několik sekund skončila v brance. Šťastným střelcem byl Mlynka. 3:1.

Druhá půle už další góly nepřináší

Hosté potřebovali na svůj úspěch ze závěru první půle rychle navázat kontaktní brankou, to se jim ale nepodařilo. Domácí obrana pracovala spolehlivě a druhý poločas se změnil spíše v urputný boj plný tvrdých soubojů, který příliš fotbalové krásy nepobral. Hostům nepomohl ani nástup trenéra Kamenického přímo na hrací plochu, a tak důležitou výhru 3:1 slaví Velký Borek.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - zraněný kapitán: Kluci k zápasu přistoupili a odehráli ho zodpovědně, s větším nasazením a bojovností a výkon byl o poznání lepší než před týdnem. Výsledem byly vypracované gólové příležitosti, které dokázali proměnit a získat další nesmírně důležité body.




Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] , T. Krajník [-] (28. P. Jeřábek [-] ) , Z. Štrupl [-] (55. T. Pavlík [-] ) , P. Šejnoha [-] , L. Šimral [-] , M. Kočí [-] (49. J. Sadílek [-] ) , M. Mihalík [-] , P. Vokoun [-] , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-]

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - K. Pilz [-] , D. Altman [-] , J. Hozák [-] , J. Resl [-] (76. J. Kamenický [-] ) - P. Vitmajer [-] , T. Formáček [-] (62. T. Vitmajer [-] ) , M. Brož [-] , R. Frélich [-] - M. Mlynka [-] , P. Špringer [-] (46. M. Louda [-] ) -

ŽK: 66. J. Sadílek , 84. J. Paloušek - 37. P. Špringer , 68. P. Vitmajer , 73. K. Pilz , 77. R. Frélich , 79. J. Hozák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlavnička Radek - KVASNIČKA Václav, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.