1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:15

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tišice se během pěti minut druhé půle přiblížily záchraně


Branky


37. J. Vodák - 62. M. Novák , 64. M. Novák , 67. P. Lauda
0

Nečekané tři body z půdy favorizovaného Slavoje vezou fotbalisté Tišic. V poločase tomu přitom nic nenasvědčovalo - hosté totiž měli po brance Vodáka jednogólové manko. Druhá půle však přinesla úplný obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Slavoj jde do vedení

Výborný vstup do utkání předvedl domácí Slavoj, který mohl jít hned v 1. minutě do vedení. Ke zkušenému Novákovi se snesl centr z levé strany, Polman ale jeho hlavičku skvěle zlikvidoval. Ve 14. minutě domácí zahrávali trestný kop, míč hlavou prodlužoval Štěpánek a balón jen těsně minul hostující branku. Prakticky totožná akce se udála o dvě minuty později i na druhé straně, hlavička Brzoně ale skončila nad. Ve 20. minutě se ve vyložené šanci ocitl tišický Michal Novák, kterému však do gólové střely na poslední chvíli skočil obránce. Ve 30. minutě si hosté nepohlídali pravidlo o malé domů, následný nepřímý kop ale Slavoj nedokázal využít. Skóre se tak poprvé měnilo až ve 37. minutě, kdy se po chybě ve středu hřiště dostal k míči Vodák a z 20 metrů propálil Polmana. 1:0.

Tišice po změně sestavy otáčí zápas

Bez střídání, ale zato se zvýšenou aktivitou Tišic - tak začala druhá půle zápasu. Toman vybojoval balón, přihrál Fabiánovi, ale jeho střela těsně minula levou tyč Šimkovy branky. Následně se do šance tlačil domácí Štěpánek a obrana hostí jen s námahou odvrátila. Hostujícímu trenérovi Zámečníkovi se následně povedl skvělý tah s vysunutím Michala Nováka, na jehož místo se stáhl Pajkrt. A prakticky vzápětí se začaly dít věci - nejprve se v 62. minutě středem hřiště prodral Lauda, našel právě Michala Nováka a ten tvrdou střelou vyrovnal. 1:1. O dvě minuty později tentýž hráč opět tvrdě vystřelil a i s přispěním pravé tyče míč zapadl za záda bezmocného gólmana. 1:2. A do třetice v akci kapitán Tišic – v 67. minutě si zaběhl za obranu, oklamal obránce a na zadní tyči našel osamoceného Laudu, pro kterého nebyl problém skórovat. 1:3. Další branku mohl po samostatném úniku přidat Toman, jeho snaha o přehození brankáře ale skončila metr vedle. Domácím pomohlo k závěrečnému tlaku střídání, kdy na hřiště přišel zkušený Matějovský, ale jak nebezpečnou hlavičku Vodáka, tak pohotovou střelu Staňka zlikvidoval pozorný Polman. Hosté tak udrželi cennou výhru 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Po vítězném domácím utkání jsme do toho dnešního nastupovali v lepší psychické pohodě. Domácí nás první půli přehrávali a zaslouženě v poločase vedli. Ve druhé půli jsme chtěli hrát aktivněji a to se nám dařilo, po přeskupení řad jsme byli odměněni třemi krásnými brankami. Klukům bych chtěl poděkovat za přístup a bojovnost, v závěru zápasu nás podržel gólman. Jsou to pro nás důležité body v boji o záchranu, které se pokusíme potvrdit v příštím derby zápase s Neratovicemi. Velkou pochvalu zaslouží i celá trojice rozhodčích v čele s mladým, ale naprosto přesným hlavním.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
O. Šimek [-] - M. Voženílek [-] , M. Boček [-] (72. D. Mikoláš [-] ) , B. Staněk [-] , J. Bušínský [-] - J. Novák [-] (52. A. Nezbeda [-] ) , J. Cruz [-] , J. Novák [-] - J. Vodák [-] , J. Vondra [-] (64. J. Matějovský [-] ) , O. Štěpánek [-] (87. D. Sládek [-] )

TJ Sokol Tišice
K. Polman [-] - T. Brzoň [-] (78. M. Hádek [-] ) , M. Novák [-] - M. Vostřel [-] (62. Š. Karlík [-] ) , J. Šmajda [-] (84. J. Veselý [-] ) , D. Fabián [-] , T. Kopejska [-] , J. Pajkrt [-] , P. Lauda [-] - J. Šulc [-] , J. Toman [-] (89. M. Vítovec [-] ) -

ŽK: 75. T. Kopejska , 90. J. Veselý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - STÁDNÍK Vladimír, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.