M. Limr 33.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mihalík vystřílel Velkému Borku výhru


Branky


0

V Dlouhé Lhotě to dlouho vypadalo, že by domácí fotbalisté mohli rozšířit svůj hubený tříbodový zisk. To však odmítl hostující Mihalík, který dvěmi brankami v rozmezí tří minut zcela otočil skóre a zařídil svému týmu výhru 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou do zaslouženého vedení

Zápas posledního s předposledním týmem tabulky - to bylo fotbalové menu v Dlouhé Lhotě. Lépe na tom měli být podle předpokladů hosté, začátek utkání ale lépe vyšel domácím. Velkému Borku se totiž vůbec nedařila kombinace a nedokázal udržet míč na svých kopačkách. Zato domácí s radostí využívali svých příležitostí k ohrožení Procházkovy branky. Ze strany hostů stojí za zmínku snad jen střela Palouška, kterou Bejr s obtížemi vyrazil. Další z nebezpečných centrů si málem do vlastní branky srazil jeden z domácích obránců, nakonec ale dokázal situaci vyřešit. Vrcholem zmaru hostí byla situace, kdy postupovali Paloušek, Mihalík a Štrupl sami na jednoho obránce, avšak tato akce neskončila vzhledem ke špatné přihrávce Palouška ani střelou na domácí branku! Zato domácí měli okolo 20. minuty velkou šanci po zahraném rohovém kopu, kdy z brankové čáry u tyče odvracel jistý gól Ryba. Ve 33. minutě přišel zasloužený gól Dlouhé Lhoty. Domácí hráč přešel u brankové čáry přes bránícího Vokouna, nezazmatkoval a přesně přihrál zpět na úroveň penalty, kde již neměl Limr problém přesně zakončit. 1:0.

Mihalík dvěmi brankami otáčí skóre

Ani po bouřce v kabině Velkého Borku nepřišlo výrazné zlepšení, a tak zlom v zápase znamenalo zřejmě stažení obrany na 3 obránce. Hosté se najednou tlačili do útoku a povedla se jim také pěkná akce. T. Krajník vyvezl míč za polovinu hříště, přihrávkou do pravé strany našel Mihalíka, který si jej ještě několikrát přiklepl a poté tvrdou střelou na zadní tyč skóroval. 1:1. Další rána pro domácí přišla hned po třech minutách, kdy z levé strany hodil do vápna dlouhý aut střídající D. Procházka, Mihalík jej zpracoval a svou slabší levou nohou vytřelil. Střela ač neměla zas až takovou razanci, tak k údivu všech skončila s velkou dávkou štěstí za zády domácího brankáře, který si s ní nedokázal poradit. 1:2. Hosté tak i přes nepřesvědčivý výkon dokázali vybojovat důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - zraněný kapitán: Před zápasem proběhly v kabině jasné pokyny, které měli vzhledem k rozměrnému a širokému hřišti vést ke hře po stranách a využívání velkého prostoru. Po začátku ale jako by žádné pokyny nebyly. Klukům se zápas vůbec nepovedl. Nedařila se kombinace, větší klid v rozehrávce a možnost využití velkého prostoru na širokém hřišti. Domácí byli po většinu utkání lepší na balónu, v kombinaci i v pohybu a výsledek je pro ně tak možná trochu krutý. V utkání jsme prakticky utrpěli vítězství, ale body jsou pro nás nesmírně důležité.



Sestavy


FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - J. Vrabec [-] , M. Limr [-] (75. P. Niklfeld [-] ) , J. Pastorek [-] (67. Z. Flídr [-] ) , R. Kohnhäuser [-] , P. Šolc [-] , L. Zdobinský [-] , O. Zdobinský [-] , P. Zelba [-] , P. Dubický [-] , V. Brodský [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] , T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] (88. T. Pavlík [-] ) , P. Šejnoha [-] , L. Šimral [-] , M. Mihalík [-] , P. Vokoun [-] , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] (67. D. Procházka [-] ) , P. Jeřábek [-] (63. M. Kočí [-] )

ŽK: 48. P. Zelba - 32. P. Šejnoha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tylchert Michal - TVAROH Petr, KUKA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.