0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klíma zajistil dvěma góly výhru v Bakově


Branky


0

Jasného hrdinu mělo utkání mezi domácím Bakovem a hostujícím DBSK. Hostující hrotový útočník Klíma totiž vstřelil obě branky zápasu, ve kterém nejlepší hráč minulého kola Martin Sýkora vychytal další čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas se šancemi na obou stranách vyhrává DBSK

Další důležité derby v boji o záchranu měli před sebou fotbalisté Bakova nad Jizerou. Ti už potřebují každý bod, a tak se i proti v tabulce lépe postavenému soupeři nebojácně vrhli do útočení. Hned v úvodu utkání, konkrétně ve třetí minutě, musel výborně zasáhnout nejlepší hráč minulého kola, hostující brankář Sýkora, proti nebezpečné střele domácích. Poté se dvakrát ke střele z nadějné pozice probíjel Merva, pokaždé byla ale jeho střela sražena domácími obránci. Ve 21. minutě měli Bakovští další příležitost, střela z dobré pozice ale zamířila nad branku. Skóre se tak poprvé měnilo ve 24. minutě, kdy tečoval Klíma hlavou centr Koštíře z trestného kopu. 0:1. Ve 35. minutě se musel opět vyznamenat hostující brankář a o pět minut později uzavřel poločas pěknou střelou Koštíř. Louda v domácí brance si ale s pokusem poradil.

Klíma druhým gólem pojišťuje výhru

Do druhé půle vstoupili lépe Bousovští a ve 49. minutě vyrazil střelu Koštíře domácí gólman pouze před sebe, nikdo z hostujících hráčů však míč nedobíhal, a tak se skóre neměnilo. V 52‘. minutě se po střele Klímy třáslo břevno domácí branky, hned o minutu později ale hrozilo nebezpečí i na druhé straně. Ani jedna z nebezpečných střel však gólem neskončila, a tak hosté v 66. minutě opět rozezvonili břevno po ráně Koštíře. Skóre se tak podruhé měnilo až v 73. minutě, kdy DBSK dobře sehrál útočnou akci, Koštíř vyslal uličkou na zteč Tomíčka a ten pálil jen do vyběhnutého gólmana. Naštěstí pro hosty ale následnou dorážku poslal Klíma do sítě. 0:2. Domácí se stále nezdávali a hrozili z nebezpečných centrů do pokutového území. Hosté chtěli přidat ještě další pojistkovou branku, ale hlavička Tomíčka z 82. minuty skončila na tyči a ani následný samostatný únik stejného hráče v 87. minuty gólem neskončil. V 89‘. minutě ještě centroval z pravé strany Jakub Šolc, míč se ale jen lehce otřel o břevno a skončil za brankou. Ve velmi zajímavém zápase tak Bakov podlehl Dolnímu Bousovu 0:2.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Utkání bylo téměř do konce otevřené, nám dvoubrankový náskok úplnou jistotu nedával a domácí stále cítili šanci. Naši hráči k zápasu přistoupili zodpovědně, dobře bránili a dopředu jsme také měli další šance. Mrzí mě, že se Bakov s takovou hrou, jakou se prezentoval proti nám, pohybuje ve spodní části tabulky. Věřím a přeju jim, aby potřebné body ve zbývajících utkáních nasbírali.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - J. Resl [-] (46. J. Hozák [-] ) , K. Pilz [-] , D. Altman [-] - M. Brož [-] (86. J. Kvapil [-] ) , L. Vávra [-] , T. Formáček [-] (66. L. Sameš [-] ) , R. Frélich [-] , P. Vitmajer [-] - M. Louda [-] (55. P. Špringer [-] ) , M. Mlynka [-] (73. T. Vitmajer [-] )

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - J. Hrdý [-] , P. Kubeček [-] , L. Holub [-] , M. Novák [-] - M. Koštíř [-] , M. Merva [-] (68. J. Kasal [-] ) , T. Šolc [-] , P. Vynikal [-] (88. V. Bíšek [-] ) - O. Klíma [-] (80. J. Šolc [-] ) , R. Tomíček [-]

ŽK: 70. D. Altman - 32. M. Novák , 67. M. Koštíř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dragoun Radek - CHOVANEC Petr, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.