2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice udolaly Mělník a drápou se tabulkou vzhůru


Branky


0

Na dvě výsledkově povedené dohrávky (3:0 proti Dlouhé Lhotě, 4:2 proti Bakovu) navázali fotbalisté Pěčic v těžkém utkání proti Mělníku. Ke svému soupeři se tak přiblížili na rozdíl čtyř bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěčice ze své převahy střílejí dvě branky

Zápas dvou týmů, které pošlihávají po nejvyšších příčkách tabulky, se odehrál v Pěčicích. Domácí chtěli opět odmazat něco ze své ztráty, a tak začali aktivně. V první půli se jim dařilo dobrým pohybem a přesnější kombinací přehrávat svého soupeře, z čehož vyplynuly také dvě slepené branky. Nejprve se do listiny střelců zapsal ve 24. minutě O. Novák, který se trefil hlavou po standardní situaci. Na této brance nese velkou zásluhu také Kořínek, který svým napadáním připravil o míč váhajícího Válu a následně byl faulován. 1:0. O čtyři minuty později už to bylo o dvě branky. Kiceluk dokázal výborně udržet míč, načež se obtočil kolem bránícího hráče a přesnou přihrávkou našel na zadní tyči volného Kořínka. 2:0. Mělničtí se k vyložené šanci nepropracovali, a tak šli do kabin s dvoubrankovou ztrátou.

Mělničtí se zlepšují, je z toho ale jen snížení

Do druhého poločasu vstoupili hosté mnohem lépe a natlačili se před Dufkovu branku. Byla z toho série centrovaných míčů, které nebezpečně létaly před domácí branku, gól z toho ale nebyl. V dalších minutách se hra vyrovnala, na což Mělničtí zareagovali nasazením třetího útočníka, zjednodušili hru a nakopávanými míči se opět dostávali do blízkosti soupeřovy branky. Jejich snaze ale opět scházelo nebezpečné zakončení. Zápas mohl na druhé straně rozhodnout Kiceluk, brankář Sekerka ale jeho střelu vyrazil na roh. Utkání bylo zdramatizováno v 79. minutě, kdy hosté podnikli výpad z levé strany zakončený přesnou přihrávkou na Rolence číhajícího na zadní tyči. 2:1. Klid do závěru mohl domácím dodat Košťál, na malém vápně ale promáchl centr, a tak drama pokračovalo. V poslední minutě totiž propadla domácí obrana a Veselý se řítil na osamoceného Flachbarta, který byl nucen zatáhnout za záchrannou brzdu a fauloval. Druhá žlutá karta pro něj znamenala vyloučení a zajímavou standardku pro Mělník. Hrdinou okamžiku se však stal domácí brankář Dufek, který střelu zneškodnil a mohl se radovat z výhry 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Odehráli jsme dobrý zápas, ve kterém jsme byli po většinu času lepším týmem. Mám velkou radost, že si dokážeme poradit, když na nás soupeř začne jenom nakopávat míče a snaží se nás přetlačit.




Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - R. Mulač [-] , O. Novák [-] , M. Heřmanský [-] - V. Valenta [-] (77. D. Košťál [-] ) , V. Novák [-] , M. Hubač [-] , J. Flachbart [-] , P. Král [-] - A. Kiceluk [-] (89. A. Čech [-] ) , A. Kořínek [-]

FC Mělník
M. Sekerka [-] - M. Veselý [-] , J. Rolenc [-] , H. Tříška [-] , P. Dvorný [-] , F. Vlasák [-] , M. Skopka [-] , J. Jiskra [-] , S. Vála [-] , J. Vernek [-] , T. Skopka [-] (61. V. Antoš [-] )

ŽK: 84. J. Flachbart - 68. H. Tříška , 90. M. Veselý . ČK: 90. J. Flachbart .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Stádník Vladimír - HÁJEK Lukáš, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.