3:2p.
(2:2)
23. A. Kučera
45. A. Kučera (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:15

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V opožděném zápase se body dělily


Branky


10. O. Šíma , 44. J. Mižič - 23. A. Kučera , 45. A. Kučera (p.)
0

Zajímavá situace nastala před výkopem utkání Benátky B - Lužec. Hosté i rozhodčí byli na místě v určený čas, domácí tým ale chyběl. Čas zanesený v informačním systému se totiž neshodoval s představou domácích, a tak se muselo čekat. Vše podstatné se nakonec událo v první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opožděná první půle nabízí čtyři góly

Zápas začal oproti původnímu plánu se třičtvrtěhodinovým zpožděním. To bude mít dohru u Sportovně technické komise SKFS, u níž hostující mužstvo požaduje kontumaci utkání ve svůj prospěch. Nyní se ale pojďme věnovat průběhu utkání, které se nakonec v Benátkách přeci jen odehrálo. Ač neměli ideální podmínky pro přípravu, vstoupili do něj lépe domácí fotbalisté a v 10. minutě šli do vedení. Stalo se tak díky akci z levé strany korunované přesným pasem před branku, kde už stačilo Šímovi pouze trefit zařízení. 1:0. Ve 23. minutě bylo vyrovnáno po velmi jednoduché akci - dlouhý výkop brankáře Prislupského se dostal až k rozběhnutému Kučerovi, který střelou po zemi nedal brankáři šanci. 1:1. Domácí tým si mohl vzít vedení zpět, pěknou střelu z přímého kopu ale brankář Lužce zlikvidoval. Ve 44. minutě už ale Benátky B šly do vedení, když potrestali chybně rozehraný přímý kop hostí a vyrazili do rychlého brejku. K míči se dostal Mižič a pěknou střelou se trefil přímo k tyči. 2:1. Ještě před přestávkou ale bylo vyrovnáno, když byl v pokutovém území domácím kapitánem Langšadlem podražen Hromádko a Kučera nařízenou penaltu proměnil. 2:2.  

Na další branky se čeká až do penalt

Ve druhé půli měli více ze hry domácí. Hosté se stáhli do obranné ulity a čekali na možnosti k rychlým brejkům. Dobývání domácích vedlo k několika zajímavým střelám, brankář Prislupský ale nedovolil další změnu skóre. A protože ani rychlé akce Lužce nevedly ke gólovému úspěchu, šlo se do penalt. V nich byli úspěšnější domácí střelci a Lužec tak ani na třetí pokus nezískal bonusový bod. Z Benátek si tak odváží bod, díky kterému zůstává na třetím místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Vzhledem k průběhu utkání, kdy jsme dvakrát vedli proti mančaftu, který je v probíhající sezóně na třetím místě a sahá na postupovou příčku, jsou pro nás dva získané body v penaltovém rozstřelu dobré. Samozřejmě, hráli jsme podruhé na jaře doma, nezískali jsme tři body, ale jak už jsem před chvíli řekl, i těch dvou si cením. Klukům nemůžu nic vytknout, protože jsme hráli tu hru, kterou hrát chceme. I hráči, kteří přišli pomoct z áčka, pozitivně do mančaftu dneska zapadli a myslím si ještě, že těm pár divákům, kteří dneska přišli, se fotbal třeba mohl líbit. Přál bych si, aby hráči pokračovali v těchto výkonech i stylu hry.

AFK Eletis Lužec
Pavel Dohnal - trenér: ​Věděli jsme, že Benátky mají mladý, nepříjemný a kombinačně založený tým, který je velmi dobře trénovaný. My jsme sem přijeli trochu ve slepené sestavě, chyběli nám někteří hráči, což i ten zápas ovlivnilo. Zápas byl tvrdší, naštěstí se nikomu nic nestalo, i když jeden z našich hráčů si z toho odnesl zraněné koleno, ale to k fotbalu prostě patří. Padly čtyři góly a rozhodly penalty, to je loterie. Trochu mě mrzí, jak k těm penaltám někteří hráči přistoupili, protože je to už několikátý zápas a ty plusové body nám v konečné fázi chybí.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - P. Zeman [-] (69. M. Machka [-] ) , V. Šimeček [-] (46. O. Šimek [-] ) , J. Mižič [-] , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] , O. Šíma [-] , D. Chaloupka [-] , M. Bonomo [-] , J. Kohl [-]

AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - R. Stejskal [-] , M. Tauchman [-] , J. Uher [-] - D. Tauchman [-] , T. Roučka [-] (76. J. Kučaba [-] ) , D. Hrdlík [-] - A. Kučera [-] , M. Kučaba [-] (26. P. Kerpl [-] ) , R. Hromádko [-] - P. Tauchman [-]

ŽK: 57. J. Mižič , 64. M. Langšádl - 51. R. Stejskal , 77. P. Kerpl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Tomáš - FILIP Petr, RICHTÁR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.