Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kly nedaly domácímu Velkému Borku žádnou šanci


Branky


0

Již v první půli rozhodli o svém vysokém vítězství fotbalisté Kel. Hostující favorit vměstnal své první 4 góly do rozmezí 9 minut a ve druhé půli tak už prakticky nebylo o co hrát. Hosté udrželi svůj pětibodový náskok na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra kočky s myší

Do místního derby šli domácí fotbalisté Velkého Borku posilněni vydřenou výhrou v Tišicích. Favorit utkání byl ale jasný - vedoucí tým tabulky z Kel. A od prvních minut bylo zřejmé, že to bojující domácí fotbalisté budou mít velmi těžké. Zkušení hosté jim jen velmi sporadicky půjčovali míč a sami s chutí útočili. Domácím se dařilo odolávat pouze do 25. minuty, kdy svou první přesnou trefou odstartoval kanonádu Šmíd. Od těchto chvil odpor domácí obrany povadl a Kly využívaly svých šancí k rychlému navýšení náskoku až na čtyři branky. Do kabin se tak šlo po další trefě Šmída a gólech Doubka s Miřatským za stavu 0:4.

 

 

Kly zkušeně kontrolují náskok

V poločase bylo prakticky jasné, kdo bude vítězem utkání a domácí nenašli síly k většímu odporu. Kly pokačovaly i nadále ve své líbivé hře, při níž domácím půjčovaly míč jen velmi zřídka. Výsledkem bylo množství dalších šancí na zvýšení skóre, z nichž se tentokrát ujala pouze jediná hned v úvodu druhé půle. Svůj druhý gól v zápase přidal Miřatský a zvýšil již na 0:5. Až v úplném závěru zápasu se Velký Borek dostal alespoň k jedné šamci na čestný úspěch, když se na brankáře Chaloupku řítil z pravé strany osamocený Mihalík. Hostující gólman byl ale v přímém souboji úspěšnější, a tak se skóre již neměnilo. Hosté po suverénním výkonu přivezli domů tři body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - zraněný kapitán: Hosté potvrdili své kvality a zkušenosti. Celý zápas byli lepší ve všech činnostech, o osudu utkání rozhodli během několika minut rychlými góly a zaslouženě vyhráli. Kluci se teď musí soustředit a dobře připravit na důležité utkání v Dlouhé Lhotě.

TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Do utkání jsme vstoupili aktivně, nechtěli jsme domáci tým nechat vydechnout a to se nám podařilo. Vypracovávali jsme si jednu šanci za druhou a byla to jen otázka času, kdy vstřelíme nějaké góly. Nakonec jsme dali 4 branky - 2x se trefil Šmíd a další 2 branky přidali Doubek a Miřatský, a to jsme další příležitosti neproměnili, takže výsledek 0:4 po poločase byl pro domácí ještě milosrdný. Ve druhém poločase se trefil už jen Miřatský.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , P. Šejnoha [-] (74. L. Krajník [-] ) , L. Šimral [-] , M. Kočí [-] , P. Vokoun [-] , M. Mihalík [-] , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] , P. Jeřábek [-] , T. Pavlík [-] (30. D. Procházka [-] )

TJ Kly
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] (63. J. Kohout [-] ) , J. Studený [-] , M. Viskup [-] - L. Kympl [-] , D. Kudela [-] (74. J. Danda [-] ) , J. Jeník [-] , M. Doubek [-] , R. Miřatský [-] - P. Hyka [-] , R. Šmíd [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - DOHNAL Lukáš, ZUSKIN Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.