Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Bousov ve šlágru kola uspěl v Lužci


Branky


0

Vyrovnaný zápas v Lužci nabídl divákům pět gólů, domácí fanoušci ale spokojeni být nemohli. Hostující hráči DBSK totiž výborně vstoupili do druhé půle a vypracovaný dvoubrankový náskok i přes snížení M. Tauchmana udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na trefu Koštíře odpovídá pře poločasem Kučaba

Šlágr kola proti sobě svedl dva týmy, které se pohybují v nejvyšších patrech tabulky. A začalo se zostra - do první šance se dostal v 6. minutě Martin Kalinka, nová posila DBSK z Libáně, ale hlavou po rohu přestřelil branku. Ve 13. minutě zahrozili i domácí, ale hostující brankář Sýkora výborně zakročil proti trestnému kopu. V 15. minutě už se urodila opravdu veliká šance, když  Koštíř prošel ze strany do vápna a nadějně vystřelil, brankář Prislupský ale vytěsnil střelu na tyč. Skóre se tak měnilo až ve 28. minutě, kdy se stejný hráč pěkně uvolnil na středu hřiště a přízemní ranou prostřelil brankáře. 0:1. Ve 38. minutě měli hosté velkou příležitost k navýšení skóre. když běžel sám na branku Kasal, přihrávkou ještě našel Koštíře, který zakončoval do prázdné branky, bohužel pro hosty ale z ofsajdové pozice. Domácí hrozili zejména nebezpečnými závary ve vápně soupeře a jeden takový jim přinesl úspěch těsně před poločasem - ve 43. minutě si našel míč M. Kučaba a z malého vápna skóroval.

 

Vítěznou branku střílí hostující Bartoň

V úvodu druhého poločasu mohli domácí fotbalisté otočit vývoj zápasu, když se v 52. minutě dostal do velké šance Kučera. Ten svůj únik zakončil střelou z hranice velkého vápna, těsně však minul branku. V 57. minutě tak šli do vedení Dolnobousovští. Kalinka odcentroval z hloubi pole do vápna a k míči se hnal jak domácí brankář, tak hostující Tomíček. Hostující útočník prokázal svůj důraz, brankář míč neudržel a odražený míč skončil po zmatcích v obraně v síti. 1:2. V 61. minutě mohl navýšit vedení hostů Klíma, jeho zakončení ale nebylo přesné. Hosty to ale nemuselo mrzet - v 69. minutě už se totiž radovali. Domácí po rohovém kopu pouze nalili míč Bartoňovi, který se tvrdou střelou nemýlil. 1:3. Domácí Lužec po celý zápas hrozil především ze standardních situací a jednu z nich využil v 76. minutě ke snížení, když se M. Tauchman trefil z trestného kopu přesně k tyči. 2:3. V závěru nastala očekávaná situace, kdy domácí cpali všechny míče do vápna a hosté hrozili z brejků. Žádná akce ale nebyla úspěšná, a tak zisk tří bodů slaví Dolní Bousov.

 



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Před utkáním jsme si dali podmínky pro úspěšné zvládnutí zápasu, kterých jsme se snažili držet. Jen škoda některých neproměněných šancí, ale zase na druhou stranu byl alespoň zápas dramatický pro diváky až do úplného závěru.



Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - P. Kerpl [-] (64. R. Levý [-] ) , J. Uher [-] , J. Lafek [-] , R. Stejskal [-] , M. Tauchman [-] - T. Roučka [-] (85. J. Kučaba [-] ) , D. Tauchman [-] , T. Kuchař [-] (70. D. Hrdlík [-] ) - A. Kučera [-] , M. Kučaba [-] -

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - P. Kubeček [-] , M. Kalinka [-] , M. Novák [-] (24. R. Bartoň [-] ) , J. Hrdý [-] - M. Koštíř [-] , J. Kasal [-] , P. Vynikal [-] , R. Tomíček [-] (89. P. Vacek [-] ) , T. Šolc [-] - O. Klíma [-] (71. J. Šolc [-] )

ŽK: 44. T. Roučka , 58. J. Uher , 92. J. Lafek - 12. M. Kalinka , 29. O. Klíma , 75. R. Tomíček , 92. P. Kubeček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.