1:6
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice utrpěly na domácím hřišti debakl od Mělníka


Branky


29. M. Brodský - 3. V. Volf , 18. J. Rolenc , 31. M. Vostřel (vl.) , 36. J. Rolenc , 51. J. Rolenc , 90. M. Veselý
0

Už během prvního poločasu bylo rozhodnuto o osudu tohoto zápasu. Mělničtí se totiž dostali do vedení již ve 3. minutě zápasu a až na snížení z kopačky Brodského nepřipustili žádnou komplikaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení zařizuje Mělníku Volf

Favoritem derby mezi geograficky blízkými soupeři z mělnického okresu byli dozajista hostující fotbalisté Mělníka. Ti měli na svém kontě po podzimní části o 8 bodů více, i Tišice jsou ale v domácím prostředí nepříjemným soupeřem, a tak se dal očekávat zajímavý fotbal. Mělničtí začali nejlépe, jak si mohli přát - ve 2. minutě se dostali k rozehrání trestného kopu, střelu hostujícího hráče Polman vyrazil, u míče však byl nejdříve mělnický Volf a neměl problém otevřít skóre zápasu. 0:1. Vyrovnat mohl v 10. minutě Šulc, který postupoval sám na brankáře, ten však reflexivně nohou vyrazil. 13. minuta přinesla spornou situaci, kdy byl ve vápně sražen brankářem Sekerkou Pajkrt, píšťalka sudího Kinčla však zůstala němá, a tak udeřilo na druhé straně - Rolenc využil chyby v tišické obraně a navýšil vedení na 0:2. Ve 29. minutě se domácí tým dostal zpět do hry - po rohovém kopu Šulce sklepl Brodský hlavou na Pajkrta, ten se obtočil kolem obránce a rozjásal domácí příznivce. 1:2. Jejich radost však neměla dlouhého trvání - již o dvě minuty později hosté podnikli rychlý protiútok a domácí obránce Vostřel si vstřelil vlastní branku. 1:3. Hrůzný první poločas pro zelenobílé završil Rolenc svou druhou brankou, kdy zužitkoval rychlý výpad Veselého a zmatků před gólmanem. 1:4.

 

Ani po změně stran Tišice nekoušou

Kdo očekával v úvodu druhé půle drtivou ofenzivu Tišic, musel být zklamán. Hosté totiž pokračovali v kvalitním výkonu a nepřipouštěli komplikace. V 51. minutě navíc Rolenc dovršil hattrick a upravil skóre na 1:5. V 55. minutě mohl stav alespoň zkorigovat Šulc, ale ani ve své druhé šanci neuspěl. Hosté ukolébáni vysokým náskokem polevili, do vážnějších šancí však svého soupeře nepouštěli a zkušeně si hlídali vedení. V 90. minutě navíc Veselý mazácky uzavřel účet zápasu na 1:6 a Mělník tak může slavit nečekaně vysokou výhru.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Zápas ovlivnila brzká branka v naší síti a rychlá odpověď hostí na naše snížení. Hosté podali kvalitní výkon a jejich vítězství je zasloužené. Za předvedený výkon se fanouškům musíme omluvit zlepšenými výkony v dalších zápasech




Sestavy


TJ Sokol Tišice
K. Polman [-] - M. Brodský [-] , M. Vostřel [-] , T. Brzoň [-] (71. T. Prejzek [-] ) - D. Fabián [-] , J. Šulc [-] , P. Lauda [-] , J. Dokoupil [-] (57. J. Šmajda [-] ) - J. Toman [-] (72. Š. Karlík [-] ) - M. Novák [-] , J. Pajkrt [-]

FC Mělník
M. Sekerka [-] - V. Volf [-] , T. Skopka [-] (60. L. Rambousek [-] ) , J. Rolenc [-] (66. J. Majzler [-] ) , S. Vála [-] , J. Jiskra [-] , M. Veselý [-] , J. Žaba [-] (75. D. Suchomel [-] ) , P. Dvorný [-] , F. Vlasák [-] , M. Skopka [-] (88. L. Prejza [-] )

ŽK: 52. J. Šulc , 61. M. Vostřel , 77. P. Lauda - 52. J. Jiskra , 54. T. Skopka .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Kinčl Vlastislav - TRUMPUS Zbyněk, SVOBODA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.