3:1
(3:0)
67. P. Kýzl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 14:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran oplatil SK podzimní porážku a v derby rakovnických rezerv zaslouženě zvítězil


Branky


0

Rakovník - Na programu 24. kola bylo derby rakovnických rezerv mezi domácím Tatranem a hostujícím SK. Domácí měli soupeři co oplácet, protože podzimní derby skončilo ve prospěch SK. Tatran zápas zaslouženě vyhrál a odplata byla na světě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedená osmiminutovka

Prvních dvacet minut přineslo opatrný a nezáživný fotbal, ve kterém dominovaly obrany. Domácí sice měli míč více na svých kopačkách, ale marně hledali cestu, jak překonat dobře zformovaný šik rivala z SKR. První střelecké pokusy přišly od hostů, ale Plaček levačkou mířil vedle a trestný kop Fojtíka zlikvidoval nadvakrát Tůma.

 

Ve 24' vysunul Kapoun přesným pasem Doláka, který se obtočil kolem bránícího Beneše, vnikl do vápna a nechytatelné prostřelil Peška - 1:0. Za tři minuty bylo pro domácí ještě veseleji, když Dolák uličkou uvolnil P. Kučeru, který šel sám na Peška a obstřelením mu nedal šanci - 2:0. Báječnou domácí osmiminutovku završil ve 32' Červenka, kterého opět našel přesně Kapoun a prvně jmenovaný překonal svého spoluhráče z kladenského dorostu střelou mezi nohy - 3:0.

 

Hosté ale nesložili zbraně a byli dvakrát blízko snížení. Nejprve na poslední chvíli stačil zablokovat Plačkovu střelu M. Kučera a chvilku na to vytáhl parádní zákrok proti Benešově bombě Tůma. Do kabin tak šli radostěji domácí, na druhé straně měl jistě zejména k obdrženým brankám hrající trenér Kýzl co říci.

 

Tatran si vítězství pohlídal

Druhá část začala aktivitou hostů, kteří přeskupili řady, ale první šanci měl P. Kučera, který šel ze strany sám na Peška, ale ten ho vychytal. Další šanci měl Kapoun, který se ocitl sám za hostující defenzivou, ale ani ten na Peška nevyzrál. Hostům se přeci jen podařilo zdramatizovat zápas. V 67' našel Fojtík přesným centrem Kýzla, jehož hlavička do protipohybu byla pro Tůmu nechytatelná – 3:1. Snížení mohl přinést i centr Mezeie, ale ten se jen olízl o břevno Tůmovy branky. V závěru už si domácí zkušeně vítězství pohlídali a zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis - trenér: „Jsem rád, že se nám podařilo malé derby vyhrát. Po opatrných dvaceti minutách jsme dokázali najít recept na obranný val soupeře a vstřelili krásné tři branky po nádherných akcích. Druhý poločas už byl z naší strany trochu na údržbu, ale nedovolili jsme drama a ještě mohli čtyřikrát vystřídat.“

SK Rakovník B
Petr Kýzl - hrající trenér: „V úvodu měli sice domácí více míč na svých kopačkách, ale do šancí se nedostávali. Dobrým posouváním jsme je nutili k přihrávkám dozadu, což bylo naším cílem, ale pak jsme udělali tři chyby, které soupeř potrestal. Když jsme mohli snížit Plačkem nebo Benešem, tak se k nám odvrátilo potřebné štěstí zády. Do druhé části jsme přeskupili řady. Na domácích bylo vidět trochu uspokojení s vedení, ale nám se podařilo vstřelit pouze jeden gól. Vítězství domácích bylo zasloužené.“



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
J. Tůma [-] - D. Dolák [-] (76. M. Tauš [-] ) , P. Kučera [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , T. Kapoun [-] (80. D. Kroupa [-] ) , J. Červenka [-] , M. Kučera [-] (70. R. Zach [-] ) , K. Kaňák [-] (59. L. Šika [-] ) , J. Jiřík [-] , J. Hejda [-]

SK Rakovník B
T. Pešek [-] - J. Čech [-] (58. D. Titlbach [-] ) , M. Fojtík [-] , P. Kýzl [-] , J. Votroubek [-] , M. Tvrz [-] (46. M. Krupička [-] ) , J. Plaček [-] (46. P. Mezei [-] ) , P. Nováček [-] , M. Jirásek [-] (78. R. Hertl [-] ) , J. Mareš [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 17. J. Jiřík , 77. L. Šika - 1. M. Tvrz , 77. D. Titlbach .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - BENÁK Petr, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.