3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:15

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva SK Rakovník porazila doma Braškov


Branky


13. M. Fojtík , 24. J. Šebesta (vl.) , 44. M. Jirásek - 75. J. Jaroš
0

Ve 21. kole I. B třídy čekal na rezervu SK Rakovník další klíčový duel v boji o záchranu. Rezerva chtěla navázat na obstojný výkon z minulého kola, kdy sice v Hřebči prohrála, ale proti lídrovi se prezentovala kvalitním výkonem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla Jiráskova branka do šatny

Začátek utkání vyšel lépe hostům a hned byl před Hrbkem pořádný závar, který brankou neskončil. Postupně se do hry dostávali domácí a řadou pěkných kombinací se dostávali až před Kohouta, ale chyběla buď přesná finální přihrávka, nebo větší klid v zakončení. Ve 26‘ se odražený míč dostal k Hertlovi, který jej vrátil centrem zpět do vápna a Šebesta míč nešťastně tečoval za bezmocného Kohouta – 1:0. Branka domácím pomohla, ale před koncem poločasu se do šancí dostali také hosté. Ale byl to domácí Jirásek, který utěšenou střelou z vápna překvapil Kohouta, když už běžel nastavený čas prvního poločasu – 2:0.

Hrbek chytil penaltu

Vstup do druhé půle domácím nevyšel. Braškov nevyužil dvě dobré příležitosti a navíc v 48‘ po faulu Plačka na Repaského kopal pokutový kop. Hrubý ovšem nechal vyniknout brankáře Hrbka. Hrbek domácí hráče zase nabudil k lepšímu výkonu. V 60‘ přišel na hřiště M. Tvrz a hned po pár minutách na hřišti utekl obraně a před brankou našel volného Fojtíka – 3:0. M. Tvrz mohl přidat také další dvě branky. V prvním případě ale po kličce brankáři trefil jen břevno a v druhém při kličce Kohout míč ukopl na roh. Poslední slovo měli hosté, když po rychlém brejku tvrdou střelou prostřelil Hrbka Jaroš - 3:1.



Sestavy


SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - J. Čech [-] (79. P. Kabele [-] ) , P. Tvrz [-] , M. Fojtík [-] , J. Votroubek [-] , J. Plaček [-] (70. P. Nováček [-] ) , M. Jirásek [-] , J. Mareš [-] (76. Š. Spal [-] ) , J. Trégr [-] , R. Hertl [-] (59. M. Tvrz [-] ) , M. Beneš [-]

SK Braškov
J. Kohout [-] - V. Barták [-] , S. Najer [-] - T. Repaský [-] , J. Šebesta [-] (77. D. Míčka [-] ) , L. Rössler [-] , J. Novotný [-] , M. Maňkoš [-] , P. Přichystal [-] - J. Jaroš [-] , J. Hrubý [-]

ŽK: 26. P. Tvrz , 48. J. Plaček , 48. M. Fojtík - 18. J. Šebesta , 55. S. Najer , 74. M. Maňkoš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hanák Leoš - STRÁNSKÝ Martin, RICHTÁR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.