2:1
(0:0)
59. L. Hajník (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný zakončilo sezónu vítězstvím


Branky


56. U. Ahmed , 74. D. Procházka - 59. L. Hajník (p.)
0

Slaný - Zápas, kde sice o nic nejde, ale přeci jen zakončit sezónu úspěšně je pro tým příjemné. Slaný přivítalo Tuchlovice, které na tom jsou v tabulce o něco lépe než domácí tým. Slaný využilo výhody domácího prostředí a sezónu zakončilo vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuchlovice dokázali vyrovnat, ale na druhou branku už odpověď nepřišla

Kladenské derby, ve kterém týmům, co se týče bodového zisku, o nic nešlo. Od začátku utkání se hrál pohledný a otevřený fotbal, ale v první půli se příchozí diváci gólu nedočkali. Jinak tomu ale bylo v druhém poločase! Jako první se trefil v 56'Ahmed Umar - 1:0. Tuchlovice ale přispěchaly s rychlou odpovědí. O tři minuty později měl hostující celek možnost pokutového kopu, kterého se ujal kapitán Lukáš Hajník a nezaváhal - 1:1.

 

Derby chce vždy každý vyhrát. V 74' na sebe nechal upozornit střídající David Procházka, který po svém osmiminutovém pobytu na hřišti strhl vedení na stranu svého týmu - 2:1. Na první branku Tuchlovice dokázali zareagovat, na tu druhou už ne, a tak tři body zůstaly na domácím hřišti Slaného, které tak v derby zvítězilo.



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , U. Ahmed [-] (75. M. Nykl [-] ) , L. Stožický [-] , M. Tikovský [-] , A. Beneš [-] (66. D. Procházka [-] ) , M. Pospíšil [-] , D. Sirůček [-] (62. J. Kubaška [-] ) , P. Čablík [-]

AFK Tuchlovice
D. Franěk [-] - S. Skořepa [-] (77. M. Pospíšil [-] ) , M. Brnovják [-] (81. J. Gerhardt [-] ) , M. Kedroň [-] , M. Cabejšek [-] (55. V. Kraus [-] ) , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] , L. Hajník [-] , J. Nejedlý [-] , J. Brož [-] , O. Pilař [-]

ŽK: 31. M. Tikovský - 38. M. Kedroň , 88. P. Hafenrichter , 90. M. Pudil .
Počet diváků: 242. Rozhodčí: Vokoun Daniel - SANDEV Patrik, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.