M. Horel 4.
M. Novák 14. (p.)
J. Krůta 44.
3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun si uvědomil důležitost utkání a zvítězil


Branky


4. M. Horel , 14. M. Novák (p.) , 44. J. Krůta
0

Beroun - Ani Beroun neměl jistotu záchrany v soutěži. Na jeho půdu zajíždělo Nové Strašecí, které už o nic nehrálo. Berounští si uvědomili důležitost utkání a zápas dotáhli do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beroun šel za vítězstvím od samého začátku

Od úvodních minut bylo vidět, že domácí k zápasu přistoupili opravdu zodpovědně a uvědomili si, o co se hraje. Hned ve 4' se jistě dýchalo domácím hráčům lépe, protože skóre utkání otevřel Horel - 1:0. Ve 14' bylo ještě o něco veseleji. Nedovolený zákrok ve vápně L. Mrázka viděl hlavní sudí a nařídil pokutový kop. Toho se ujmul Novák a překonal Javůrka - 2:0.

 

Beroun nadále pokračoval a Strašečtí se ne a ne dostat do hry. Už se zdálo, že se do kabin půjde za dvougólového stavu domácích, kteří ale udeřili ještě jednou. Ve 44' našel střelec úvodní branky Horel spoluhráče Krůtu, který svou pěknou střelou stanovil poločasové skóre - 3:0.

Nové Strašecí ožilo

Do druhé půle šli domácí s klidem, jelikož náskok z prvního poločasu byl uspokojující a hlavně zasloužený. Tempo hry nebylo tak vysoké jako v poločasu úvodním a do hry se začali dostávat také hosté. V té největší šanci se zjevil Cafourek, který po centru Beneše trefil tyč Hejcmanovi branky. Na straně domácích se zjevil v obrovské šanci Novák, kterého ale bravurně vychytal Javůrek. Domácí si nadále zápas ohlídali a získali tak důležité vítězství.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
D. Hejcman [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] , M. Štrougal [-] , T. Ježek [-] , J. Krůta [-] , M. Novák [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] , M. Krčma [-] , D. Rigo [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
F. Javůrek [-] - L. Beneš [-] , L. Mrázek [-] , R. Soukup [-] , P. Buršík [-] , M. Mžourek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , M. Cafourek [-] , J. Ducár [-] , L. Palko [-]

ŽK: 27. R. Soukup .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.