2:1p.
(0:1)
16. J. Stehno (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:15

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorité soutěže si to rozdali mezi sebou


Branky


70. M. Baloun - 16. J. Stehno (p.)
0

Brandýs nad Labem - Souboj prvního s druhým, na tom se ani po zápase nic změnit nemůže. I když je rozhodnuto, šlo o šlágr kola, který v základní hrací době neměl vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas gigantů soutěže nerozhodně

I když o nic de facto nejde, dalo se čekat vyrovnané utkání a pěkná fotbalová podívaná. Úvodní branku vsítili hosté z pokutového kopu, který si vzal na starost Stehno a nemýlil se - 0:1. Vykáň dlouho držela vedení a do poločasu šla s jednogólovým náskokem. Do druhé půle šli oba celky s jasným úkolem. Strana domácích s pokusem o vyrovnání a hosté o udržení jednogólového vedení.

 

Běžela 70' a Brandýs dokázal vyrovnat, trefil se Baloun - 1:1. Tento stav vydržel také do konce základní hrací doby, po které o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byl úspěšnější Brandýs, který teprve podruhé dotáhl zápas do penalt a podruhé v nich zvítězil. Hosté ze šesti penaltových rozstřelů vyhráli pouze jeden.



Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Reichert [-] (89. M. Kovařík [-] ) , M. Baloun [-] - V. Bojkovič [-] (67. J. Staněk [-] ) , M. Moravský [-] , D. Folwarczny [-] , J. Stross [-] , M. Urban [-] (82. J. Bodlák [-] ) - F. Braborec [-] - J. Prokop [-] (46. D. Hrdina [-] ) , A. Maršner [-] (25. M. Sunkovský [-] )

FK Čechie Vykáň
J. Stehno [-] (71. D. Šplíchal [-] ) - J. Dalekorej [-] , L. Šedivý [-] , T. Kočí [-] (64. D. Voves [-] ) , V. Žampa [-] (60. M. Dlouhý [-] ) , J. Kubek [-] , L. Koutenský [-] , F. Říha [-] , P. Beneš [-] , D. Reiter [-] (80. M. Olmr [-] ) , P. Stejskal [-] (71. G. Coizza [-] )

ŽK: 86. D. Folwarczny - 18. D. Reiter , 45. L. Šedivý .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Burian Michal - DOUBRAVA Jakub, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.