Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:15

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáň v divizi, Jíloviště blízko I. A třídě


Branky


0

Vykáň - Matematika před zápasem byla jasná. Zvítězí-li Vykáň jakýmkoliv způsobem, tak oslaví postup do divize. Utkání proběhlo podle plánu. Domácí zvítězili a slaví historický postup do divize. Jíloviště naopak vzhledem k ostatním výsledkům je v těžké situaci před posledním kolem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku se čekalo dlouho

Vykáň za sebou mělo brankovou přestřelku 3:4 se špatným koncem v Rakovníku a Jíloviště doma vysoko prohrálo 2:6 s Hvozdnicí. Mnoho branek se tedy čekalo i tentokrát. Domácí ofenzivě to ale trvalo příliš dlouho. Šance ke skórování byly, ale drhlo to v zakončení. Nedokázalo se prosadit ani Jíloviště. Když už to vypadalo, že se do šaten půjde za nerozhodnutého stavu, tak vše změnil minutu před poločasovou přestávkou Kočí - 1:0.

S brankami se roztrhl pytel

Domácí měli výborný vstup do druhé půle. Hned po pár sekundách se prosadil Dalekorej - 2:0. O záchranu bojující Jíloviště nesložilo zbraně. V 49' korigoval robustní Kamil Černý - 2:1. Domácím se ale podařilo vytáhnout z rukávu střelecké žně mezi 63' - 68' minutou. Nejprve se prosadil ve formě hrající Šedivý, následně skóroval stoper Reiter, aby ještě stav navýšil Dalekorej - 5:1. Hosté sice dvěma brankami reprezentačního futsalového brankáře hrajícího za Jíloviště v poli snížili - 5:3. Poslední slovo ale měl domácí Šedivý a velké oslavy ve Vykáni mohli začít - 6:3.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
J. Stehno [-] - J. Dalekorej [-] (86. L. Koutenský [-] ) , L. Šedivý [-] , T. Kočí [-] (75. V. Žampa [-] ) , M. Dlouhý [-] (70. A. Maxhuni [-] ) , J. Kubek [-] , L. Jarolím [-] (87. D. Šplíchal [-] ) , D. Jarolím [-] , P. Beneš [-] , D. Reiter [-] , P. Stejskal [-]

TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - H. Siegl [-] (69. O. Vahala [-] ) , P. Kondráš [-] , P. Mlejnek [-] , K. Černý [-] , F. Janoušek [-] , T. Šorna [-] , J. Sirový [-] , J. Bezpalec [-] , V. Janoušek [-] , M. Wágner [-]

ŽK: 61. D. Jarolím , 71. L. Jarolím - 54. J. Bezpalec , 69. J. Sirový .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.