Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Reklama na fotbal s vítězným koncem pro SK!


Branky


0

Rakovník - V předposledním domácím zápase přivítal čtvrtý SK Rakovník druhý tým tabulky Čechii Vykáň. Vykáň má již jistý postup do divize, zatímco domácí po ní okem pošilhávají. Bylo to teda zajímavé měření sil. V dresu hostů nastoupili bratři Jarolímové.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Vykáně

Vstup do zápasu vyšel lépe hostům, kteří se v 6‘ dostali do vedení, když Stejskal vysunul do vápna Šedivého, který technickou střelou obstřelil Kabeleho – 0:1. Vyrovnáno mohlo být v 11‘, kdy utekl J. Červený a předložil míč P. Tvrzovi před branku. Ten ale v dobré pozici minul branku. Ve 21‘ hostující Říha orazítkoval břevno technickou střelou. Ve 26‘ se do odraženého míče opřel Reiter a bombou k tyči poslal hosty do dvoubrankového vedení – 0:2. Vykáň měla územní převahu, ale nedokázala si vytvořit další šance. V první minutě nastavení sklepl Pucholt po rohu Sklenky roh na Severina, který z otočky prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:2.

Tak to byla paráda!

Druhý poločas byl v režii domácího týmu. Ve 47‘ zahrával Sklenka trestný kop z 20 metrů, ale orazítkoval jen tyč. Dorážející Polák v dobré pozici minul odkrytou branku. O dvě minuty později domácí obrali o míč D. Jarolíma a J. Červený po uvolnění na vápně pěknou střelou vyrovnal – 2:2.  V 52‘ vnikl aktivně hrající Červený do vápna a střelou z úhlu překvapil Stehna, který reflexivně míč vyrazil. Aktivní domácí pokračovali ve velmi dobré hře. Pucholt posunul míč na Čecha, který střelou po přípravě trefil jen tyč. Míč se ale odrazil k volnému P. Tvrzovi, který poslal domácí do vedení – 3:2.  V 66‘ Dratva parádně vysunul Červenýho, který šel sám na branku, ale také trefil jen tyč. Čtvrtou branku domácích mohl vstřelil v 80‘ Sklenka, který šel sám na brankáře, ale trefil jen jeho tělo. O dvě minuty později bylo vyrovnáno. Individuální akcí se uvolnil Šedivý a parádní střelou vyrovnal – 3:3. Domácí to ale nepoložilo. V 85‘ do vápna vnikl J. Červený, našel před brankou Pucholta, který do prázdné branky vstřelil vítěznou branku – 4:3.



Sestavy


SK Rakovník
P. Kabele [-] - P. Besta [-] , D. Vild [-] (46. J. Čech [-] ) , M. Polák [-] , D. Dratva [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] (87. J. Mareš [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , R. Hamouz [-] (81. J. Votroubek [-] ) , P. Tvrz [-]

FK Čechie Vykáň
J. Stehno [-] - J. Dalekorej [-] , L. Šedivý [-] , L. Koutenský [-] (18. F. Říha [-] ) , M. Dlouhý [-] (71. A. Maxhuni [-] ) , J. Kubek [-] , L. Jarolím [-] (6. V. Žampa [-] ) , D. Jarolím [-] , P. Beneš [-] , D. Reiter [-] , P. Stejskal [-] (79. M. Olmr [-] )

ŽK: 35. R. Hamouz , 39. J. Severin , 68. P. Tvrz , 92. T. Pucholt - 16. J. Kubek , 48. D. Reiter , 48. V. Žampa , 72. F. Říha .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: Petýrek Václav - PROSR Tomáš, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.