Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Totální krach Jíloviště, Hvozdnice po střeleckém koncertu slaví záchranu


Branky


0

Jíloviště - Hvozdnice po výhře nad SK Rakovník chtělo potvrdit body a zajistit si záchranu v Jílovišti. To naopak do zápasu šlo posíleno výhrou z Rejšic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový nástup a pak pád

Domácí do utkání vlétli velkým stylem. Hned po pár sekundách hry otevřel skóre zápas V. Janoušek - 1:0. Aby toho nebylo málo, tak v 5' se tento šikovný krajní hráč prosadil podruhé - 2:0. Diváci byli nadšeni. Hostům se ale podařilo probrat a po 30' vykřesal naději nejlepší střelec soutěže Mráz - 2:1. O pět minut později se prosadil Dolejš a bylo vyrovnáno - 2:2. Rázem domácí byli v útlumu a hosté na koni, čehož využil teprve šestnáctiletý Novák a ve 40' poslal Hvozdnici do vedení - 2:3. Strhující první poločas byl za námi. 

Ostudná prohra domácích, hosté jsou zachráněni

Domácí rozhodně nesložili zbraně. Když na malém hřišti v Jílovišti se stalo několikrát, že během pár minut padlo několik branek. Domácím ale chyběl větší klid v koncovce, čehož hosté dokonale využili a zásluhou tří dalších branek si vystříleli záchranu soutěže. V 73' se prosadil do sestavy navrátivší Třešňák - 2:4. V poslední deseti minutovce hosté obranu domácích totálně rozšroubovali. V 80' završil svůj fantastický výkon mladík Novák - 2:5, aby vítězství korunoval ještě Mráz - 2:6.

 

Domácí Jíloviště si pořádně zavařilo. V příštím kole hraje na půdě druhé Vykáně, která bude chtít stvrdit postup a v posledním kole hraje doma s rozjetým Rakovníkem.



Sestavy


TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - M. Jiráň [-] (53. M. Adamča [-] ) , P. Mlejnek [-] , K. Černý [-] , F. Janoušek [-] (71. P. Kondráš [-] ) , T. Šorna [-] , J. Kočí [-] , J. Sirový [-] , J. Bezpalec [-] , V. Janoušek [-] (75. V. Šulc [-] ) , M. Wágner [-]

SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - J. Mrhal [-] (54. L. Obermajer [-] ) , M. Novák [-] (89. M. Fábera [-] ) , D. Petschl [-] , M. Tomeček [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] (18. M. Matys [-] ) , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 49. M. Wágner , 69. J. Bezpalec - 13. M. Dolejš , 44. L. Hofta , 49. M. Matys .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Stránský Martin - CICHRA David, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.