3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bodová série rakovnického SK skončila ve Hvozdnici


Branky


0

Hvozdnice - Hráči SK Rakovník se představili na půdě o záchranu bojující Hvozdnice. V případě vítězství by se Rakovničtí přiblížili ke třetímu místu v tabulce. Hosté nastoupili ve stejné sestavě jako před týdnem při jednoznačném vítězství s Rejšicemi, na bodový zisk to ale nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý začátek

Od počátku utkání bylo jednoznačně vidět, kdo je fotbalovější. Fotbalový um ale dokázal eliminovat nerovný a tvrdý terén. V 5‘ domácí Petschl poslal centr do vápna, kde po nedůrazu Besty míč skončil až za Kabelem – 1:0. Domácí se zatáhli před své vápno a hosté kombinovali s míčem. Nejprve Sklenka vysunul Červeného, ale jeho únik zneškodnil Hofta. O pár minut později P. Tvrz našel milimetrovým centrem na malém vápně Červeného. Rakovnický střelec ale mířil těsně nad břevno.

 

Nedáš - dostaneš. Ve 37‘ Mráz utekl po levé straně a poslal střílený centr před branku. Kabele míč vyrazil, ale jen do prostoru, kam si seběhl nikým nehlídaný Stracený – 2:0. O tři minuty později domácí Hnilička střelou z trestného kopu z 30 metrů překvapil Kabeleho – 3:0.

 

Druhá půle nic nenabídla

Druhý poločas nenabídl téměř nic. Hosté hráli s míčem, ale přes obranný val si nedokázali vytvořit žádnou brankovou příležitost. Domácí také nebyli nijak nebezpeční. Hvozdnice si tak připsala cenné tři body k záchraně. Rakovník poprvé od 12. března nebodoval.

 



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník
Marek Tvrz - vedoucí: ,,Hvozdnici se povedl nástup do utkání, když z prvního útoku dala gól. Měli jsme obrovskou územní převahu, ale bez efektu. Vypracovali jsme si dvě šance, což je málo. Nedokázali jsme se srovnat s obranným valem domácích, také asi zřejmě s velmi špatným stavem hrací plochy. Za týden se těšíme, že si s Vykání zahrajeme snad pěkný zápas."



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - L. Stracený [-] , J. Mrhal [-] , M. Novák [-] (89. M. Matys [-] ) , D. Petschl [-] , M. Tomeček [-] , M. Dolejš [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] (90. P. Zavadil [-] ) , K. Rochl [-]

SK Rakovník
P. Kabele [-] - D. Vild [-] (86. J. Votroubek [-] ) , M. Polák [-] , P. Tvrz [-] , R. Gašpárek [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] (81. J. Mareš [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] (65. J. Čech [-] ) , R. Hamouz [-] (46. D. Dratva [-] ) , P. Besta [-]

ŽK: 52. M. Hnilička , 87. K. Rochl - 52. J. Červený , 52. J. Sklenka , 77. M. Polák , 84. D. Vild .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.