3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel o větší klid do finále soutěže zvládl lépe Beroun


Branky


18. M. Horel , 24. M. Novák , 47. P. Pipiška - 79. O. Zelenka , 86. U. Ahmed
0

Beroun - Při pohledu do tabulky se jednalo o důležitý zápas. Slaný mohlo potvrdit tři body z minulého zápasu, Beroun naopak mohl soupeře v tabulce přeskočit. Hostům chyběl klíčový hráč Josef Galbavý, který onemocněl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Berouna

Vstup do utkání se lépe povedl domácím, kteří od prvních minut nepostrádali pohyb, chuť, ale i fotbalovost. Úvodní pokus Pipišky Sedláka ještě neohrozil, ale v 18' už Sedlák kapituloval, když veterán Horel dorazil střelu Krůty - 1:0. O šest minut později druhou branku přidal střelec domácího týmu Novák, když využil Horelovy nahrávky - 2:0. Poločas se dohrál bez šancí na obou stranách. Brankáři Šebek i hostující Sedlák byli pozorní.

Drama až do závěrečných minut

Hosté do druhého poločasu vstoupili s jednoznačným cílem. Snížit a následně vyrovnat. Tyto plány ale zhatil v 47' Pipiška, když zakončil rychlý brejk. Hostům chyběla Galbavého myšlenka a přesná finální přihrávka. Po této brance se ale hosté probudili. Nigérijský útočník Ahmed začal být nebezpečný. První šanci ale nevyužil. Podobně si vedl také Hořejší a veterán Majtaník. Hostující brankář Sedlák musel čelit brejkům, ale počínal si ve spolupráci s obranou velmi jistě. V 77' mohl snížit Ahmed, ale trefil jen Sedláka. Situaci ovšem do zdárného konce dohrál Zelenka - 3:1. O pět minut později snížil Ahmed - 3:2. Další vyloženou šanci si ale hosté nevytvořili a tři body zůstaly v Berouně.

 

Situace se na spodku tabulky dramatazituje. Všechny týmy totiž vyhrály až na Slaný, které potřebuje v příštím kole doma porazit Semice. Momentálně sestupují dva celky z Ondrášovka krajského přeboru, ale spadne-li z druhé ligy Sokolov a Hostouň zůstane v Divizi B na 13. místě, tak by sestupovaly tři celky.

 

10. Semice 34

11. Hvozdnice 32

12. Beroun 32

13. Slaný 30

14. Jíloviště 29

15. Hradiště 26

16. Lhota 25

 



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Novák [-] (67. D. Soukup [-] ) , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] , M. Krčma [-] , R. Grajcar [-] , J. Krůta [-] , T. Ježek [-] , M. Horel [-] (86. V. Hrdlička [-] ) , M. Duchoň [-] , D. Rigo [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , U. Ahmed [-] , M. Tikovský [-] (75. J. Krym [-] ) , M. Pospíšil [-] , T. Zíma [-] (46. L. Stožický [-] ) , M. Majtaník [-] , P. Čablík [-]

ŽK: 68. P. Čablík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.