3:2
(3:1)
39. D. Reiter (vl.)
56. L. Mráz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:15

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice sahala po překvapení, Vykáň si tři body pohlídala


Branky


10. T. Kočí , 27. M. Dlouhý (p.) , 33. L. Šedivý - 39. D. Reiter (vl.) , 56. L. Mráz
0

Vykáň - Sobotní dopoledne jednou za čtrnáct dní patří v malé vísce na Nymbursku kopané. O uplynulý víkend Vykáň přivítala na své půdě Hvozdnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nic nepředpovídalo drama

Italský trenér ve službách Vykáně Fabio Leggeri se znovu mohl spolehnout na služby bratrů Jarolímů. David s Lukášem jsou mozkem hry jeho týmů. Přítomnost bratrů Jarolímů přinesla do hry Vykáně klid a tým se osamostatnil na čtvrté příčce. Začátek zápasu byl jako tradičně v režii Vykáně. Hned v 10' se prosadil Kočí - 1:0. Vykáň měla další šance, ale stav zůstaval těsný.

 

Když ve 26' nedovoleně fauloval Neumann Davida Jarolíma, tak střelec posledních týdnů Martin Dlouhý zvýšil z pokutového kopu - 2:0. Aby toho nebylo málo, tak o tři minuty později domácí vedli již o tři branky, když Šedivý potvrdil dobrou formu - 3:0. Hostům se ale vyskytla naděje ve 39' po nešťastné teči domácího Reitera - 3:1. 

Chybělo málo, Vykáň to ale zvládla

V prvním poločase se dařilo domácí obraně uhlídat útočné duo Mráz a Třešňák. Druhý poločas Hvozdnice přidala na svém výkonu. Podepsala se na tom šťastná branka na 1:3. Šance měli jak domácí, tak i hosté. Diváci si přišli na své. V 56' se navíc konečně prosadil nejlepší střelec soutěže Lukáš Mráz - 3:2. Vykáň mohla zvýšit, nebo naopak Hvozdnice mohla vyrovnat. Když se v závěru nezvládl prosadit exligový Třešňák a ani bývalý albánský reprezentant Maxhuni, zůstaly tři body v nymburské vísce.

 

Vykáň čeká v závěru těžký los. V příštím kole doma přivítá třetí Zbuzany. Následně ji na svém hřišti hostí rozjetý Rakovník. Poté Vykáň doma přivítá o záchranu bojující Jíloviště a v posledním kole hraje na půdě Brandýsa.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
J. Stehno [-] - J. Dalekorej [-] (82. A. Maxhuni [-] ) , L. Šedivý [-] (90. A. Kosmák [-] ) , T. Kočí [-] (77. V. Žampa [-] ) , M. Dlouhý [-] (71. L. Koutenský [-] ) , J. Kubek [-] , L. Jarolím [-] , D. Jarolím [-] , P. Beneš [-] (69. M. Olmr [-] ) , D. Reiter [-] , P. Stejskal [-]

SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - L. Stracený [-] , M. Novák [-] , M. Tomeček [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] (83. M. Fábera [-] ) , D. Petschl [-] (71. M. Matys [-] ) , K. Rochl [-] (80. L. Obermajer [-] )

ŽK: 89. M. Olmr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TVAROH Petr, CHOVANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.