0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštivý šlágr ovládli hosté z Vykáně


Branky


20. L. Šedivý , 59. M. Dlouhý (p.) , 73. L. Šedivý
0

Souboj dvou geograficky nedalekých týmů, ale také tabulkově blízkých týmů byl velkým lákadlem pro diváka Ondrášovka krajského přeboru. Hosté k utkání přijeli se bratry Jarolímy a potvrzují, že to s útokem na divizi myslí vážně. Domácí naopak v případě výhry se mohli bodově přiblížit ke svému soupeři. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před poločasem přišel velký déšť

Hosté do utkání vlétli jako uragán a hned si vytvořili řadu šancí. Hned v 10' Šedivý zakončil pěknou akci hostů a poslal Vykáň do zaslouženého vedení - 0:1. Hosté mohli přidat další branky, ale to se nepovedlo. Po úvodní půlhodině se do hry postupně dostávali také domácí a mohli vyrovnat. Svěřencům Miroslava Hrušky ale chyběl větší klid v koncovce. Před poločasovou pauzou se pořádně zatáhla mračna a přišel pořádný déšť, který dokonce prodloužil poločasovou přestávku o deset minut. Nejen diváci, ale také trenéři napjatě očekávali, co dlouhá přestávka s jejich svěřenci udělá.

Vykáň potvrdila skvělou formu

Trávník byl silně podmáčený, ale na hřišti bylo stále mnoho krásných fotbalových akcí. Hrálo se výborné utkání. Kdo na utkání zavítal, tak jistě nelitoval. Je škoda, že na utkání zavítalo jen 90 diváků. Protože utkání bylo jednoznačným šlágrem kola. V 59' na hraně vápna fauloval Bým Davida Jarolíma a rozhodčí po signalizaci s asistentem situaci posoudil jako penaltovou. Z nařízeného pokutového kopu zvýšil Dlouhý - 0:2. Svůj dobrý výkon v zápase završil Šedivý a určil definitvní ráz zápasu - 0:3.

Vzhledem ke ztrátě Zbuzan Vykáň navýšila svůj náskok na druhém místě a míří do čtvrté nejvyšší české soutěže - divize.



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - A. Fingerhut [-] (82. M. Výda [-] ) , M. Herman [-] (74. M. Falta [-] ) , J. Zorkler [-] (73. J. Sameš [-] ) , Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] , R. Kopecký [-] , O. Jon [-] , M. Bým [-] , M. Maňas [-] , V. Pečínka [-]

FK Čechie Vykáň
J. Stehno [-] - J. Dalekorej [-] (88. D. Voves [-] ) , L. Šedivý [-] (87. M. Olmr [-] ) , T. Kočí [-] , M. Dlouhý [-] (78. A. Maxhuni [-] ) , J. Kubek [-] , L. Jarolím [-] , D. Jarolím [-] , F. Říha [-] (56. V. Žampa [-] ) , D. Reiter [-] , P. Stejskal [-]

ŽK: 24. Z. Bělík , 77. O. Jon , 77. R. Kopecký - 81. J. Kubek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Stránský Martin - RICHTÁR Lukáš, PROSR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.