L. Mráz 28.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany opět prohrály. Urban se znovu zlobí na rozhodčí


Branky


28. L. Mráz
0

O záchranu bojující Hvozdnice by v případě tří bodového vítězství se dostala do klidných vod. Chtějí-li Zbuzany postoupit do divize, tak potřebovaly bodovat, aby udržely kontakt s Vykání. Nakonec hosté odjížděli podrážděni a dle vyjádření trenéra Urbana zásluhou výkonu rozhodčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mráz zmrazil Zbuzany

Domácí do utkání vstoupili svým tradičním pojetím hry. Především poctivě bránit a spoléhat se na brejkové situace, které potáhne nejlepší kanonýr soutěže Mráz spolu s kapitánem Lukášem Třešňákem. Taktika domácím vycházela výborně. Hosté sice drželi míč na svých kopačkách a kombinovali, ale překonat obranný val Hvozdnice bylo těžké. Naopak ve 28' jeden z brejků vyřešil Lukáš Mráz a ukázal, proč je nejlepším střelcem soutěže - 1:0. Vývoj zápasu byl stále stejný. Zbuzany hrály s míčem, ale vyložená šance nepřicházela. Nějaké náznaky šancí hosté měli, ale chyběl větší klid v zakončení. Domácím se nepodařilo přidat další branku. Velký rozruch tak přinesla až 90', kdy byl po nesportovním chování vyloučen exligový Radek Šírl. První žlutou kartu obdržel v 66' za nevulgární kritiku rozhodčího: "Co to furt pískáš, tak na to koukej" a druhou žlutou právě v 90', kdy se opět prezentoval nevulgární kritikou sudího Jakuba Mansoura: ,,Už se na to vykašli, pískej to!". 

Zbuzany potřetí za sebou na venkovní půdě prohrály. Domácí Hvozdnice se naopak výrazně přiblížila záchraně.



Ohlasy k zápasu



FK Zbuzany 1953, z.s.
Luboš Urban /trenér/: vyjádření pro klubový web fotbal-zbuzany.cz: "Domácí bojovali, hráli agresivně až za hranicí pravidel!! To vše za přispění všech rozhodčích!! Vrcholem všeho byla neodpískaná penalta proti domácím za brutální faul na Pánka a ani následná červená karta nebyla dána. Tak to se pan rozhodčí Mansour vyznamenal. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Šance jsme si vytvořili, ale neproměnili. Opět to je ale zbytečná porážka na cizím hřišti. Na jaře je to už čtvrtý zářez od rozhodčích!!! A to do konce chybí ještě pět kol. V 90. min. ještě pan rozhodčí korunoval svůj výkon vyloučením Šírla za protesty: "Už se na to vykašli a pískej to ".... Nedivím se, že naši zkušení hráči jsou otrávení a mají toho dost. Jdou si po kariéře zahrát nižší soutěže a nemají zapotřebí, že je stále někdo "řeže"!!! A řeči hlavního rozhodčího k nim: máme to nařízený!!! - zůstává mi rozum stát!!!! Jsem z toho otráven a všichni (sponzoři) kolem fotbalu ve Zbuzanech též."



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - L. Stracený [-] (87. M. Matys [-] ) , M. Novák [-] , L. Obermajer [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] (89. M. Tomeček [-] ) , M. Fábera [-] (80. D. Petschl [-] ) , K. Rochl [-]

FK Zbuzany 1953, z.s.
J. Klíma [-] - R. Barciaga [-] , M. Pospíšil [-] , J. Kordiák [-] , M. Maleček [-] - M. Lička [-] , J. Huňáček [-] (76. J. Musil [-] ) , R. Šírl [-] - M. Pánek [-] (74. M. Veliký [-] ) , M. Kincl [-] , J. Brodský [-]

ŽK: 57. M. Dolejš , 78. L. Mráz - 33. J. Huňáček , 66. R. Šírl , 66. M. Maleček . ČK: 90. R. Šírl .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Mansour Jakub - MYŠKA Roman, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.